sematprkc Merhabalar kocaeli şehir hastanesinde perinatoloji bölümü artık sadece mhrs üzerinden randevu alınıyormuş, ama o kadar takip etmeme rağmen hiçbir şekilde randevu açılmıyor. Randevu alabilen var mı eylül ayı içerinde?
aysea1 sematprkc yeşil alan açıldıysa sabah 9.59 ila 10.00 arasındaki 1 dakikada oluyo canım o an hemen doluyo randevu Alrm kur o saatte bak
basakbozdemir sematprkc benim bugün yeşil alan açıldı 10 baktımda yoktu dedigin gibi darıcadaki perinatoloji doktoruna aldım
sematprkc duygusmm yeşil alan açıldı, ama hep bekliyorum 9.59da hiçbir gün doktora randevu bulamıyorum alabilen var mı diye merak ettim acaba hiç randevu açılmıyor mu?
sematprkc aysea1 evet alan açtı 15 gündür deniyorum ama hiç doktora randevu açıldığını görmedim daha, acaba açılmıyor mu diye merak ettim alabilen var mı diye bu haftalar içerisinde?
sematprkc basakbozdemir darıca bana uzak olduğu için almadım, ama burada alabilen var mı acaba yoksa açılacak deyip açılmıyor sanırım
basakbozdemir sematprkc bence açılmaz gibi herkes zor bulduğunu söylüyor bende oraya alıcaktım sen 15 gündür bulamıyorum diyince haftamda geçmesin diye darıca aldım ama ondada randavu alırken detaylı usg hizmeti verilmemektedir yazdıgı için o kafamı karıştırıyo