birumut_ Kuşlar bu haftalık hesaplaması nasıl oluyor tamam 1-4 haftalık 1 ay oluyor 5+8 haftalık 2 ay oluyor mesela ben 5+0 haftalık gebeyim diyelim nasıl 2 aylık sayılıyor sorana 2 aylık mı diyeceğiz yada 9. Haftada 3 aylık mı diyeceğiz aklımda deli sorular
Gamze-06 birumut_ 1-4 hafta 1 ay 5-8 hafta 2 ay. 9-13 hafta 3 ay 14-17 hafta 4 ay. Gogle dan yazarsanız çizelge halinde çıkar . 5 hafta olduğunuzda siz 1 aylık hamilesiniz 2 ay demeniz için 8 haftayı doldurmanız gerekiyor
kincikupelikiz birumut_ 12+6 tam 3 aylık oldum şu an hafta hesabı ile ay hesabı aynı değil çünkü ay 30 gün hafta hesabı yaptığınızda her ayı 28 günden saymış oluyorsunuz. Yani uygulamadaki geçen gün sayısına bakınca anlayabilirsiniz kaçıncı ay içerisindesiniz
allyslife birumut_ 2.aya girmiş oluyorsun, ay dolmadan 2 aylık demek doğru olmuyor. 5-6-7.haftalarda 1,5 aylık hamileyim denir, 8.hafta 2.ay dolar ve 2 aylık hamileyim denir.
birumut_ kincikupelikiz ay evet o yüzden kafam karışıyordu arkadaşlarım anlatıyordu şu kadar haftalığım diyordum yani bu aylıksın hayır diyorlardı ckdkcn