babyymee Kızlar 4+4 üm henüz ultrasona girmedim doktor araştırıyorum baştan sona onunla devam etmek istiyorum.Sorum şuki ultrasonla şuan vajinalmı bakılır yoksa karındanmı vajinaldan dolayı biraz tedirginim o yüzden bekliyorum🥹
babyymee cuteregina 3 gün önce 800 lerdeydi daha gitmedim yarın gideceğim vajinaldan korkuyorum açıkcası o yüzden de bekledim🥹
cuteregina babyymee Vajinal usg zarar vermez bebeğe Bebek rahim içinde korunaklı yapıda endişeniz olmasın yinede karından usg ile baktırmak isterseniz Salı-çarşamba giderseniz görürsünüz hayırlı olsun
sevil2852 babyymee vajinal ultrason öyle düşündüğünüz gibi bişey değil, aletin sadece yuvarlak ucunu ileri itiyorlar ama öyle içeri girmesi gibi düşünmeyin, herhangi bir acı sızı olmuyor
babyymee sevil2852 ya internetten bakınca görüntüsü beni korkuttu açıkçası bide erken daha bişey olurmu diyede korktum🥺
sevil2852 babyymee yok yok olmaz zaten özellikle bebeği net görmek için öyle bakıyorlar ama dediğim gibi zaten girdiği mesafe çok kısa.Eğer yaptırırsanız demek istediğimi anlarsınız 😇