Eveet kızlar doğum yapalı 6 gün oldu 31 ağustos akşamı yabi pazartesi günü sancılarım başladı 15dakikada bir ama dayanılmayacak gibi değildi zaten 1inde yatış yapacaktım 2sinde sezaryen doğum olacaktı zaten sancılar bi kaç saat devam etti 12gibi başladı akşam duşa girdim yalancı sancıdır diye geçer dedim biraz duşta hafifleyince ben yalancı sancı olduğuna inanmıştım aslında duştan çıktım mutfağa bornozumla gittim bacaklarımdan aşağı sıcak bişeyler süzüldü ilk başta anlayamadım eşime haber verip oğlumuzu da alıl hastaneye geçtiğimizde saat gece 2.5 civarıydı muayenem yapıldı su gelişi pozitif 1cm açıklık vardı ama ben gece yemek yediğim için sabaha kadar sezaryen için beklenecekti çünkü 2.sezaryenim olacaktı yani kızım planlanandan 1 gün önce kendisi gelmek istemişti ilk muayeneden sonra kadın doğum katına alındım oradaki doktorlar daha ilgiliydi nst bağlanmadığım için sancımı görmediler karından usg bakıldı normaldi sabah planlandı sezaryen ayağa kalkınca sancım geldi doktor bi panikle sancın da mı var dedi dedim evet hocam 2-3 saattir düzenli sancım var ve 3 dakikada bire düşmüştü artık ama dayanamadığın gibi değildi hatta o stresle resmen sancılarımı hissetmemeye acı çekmemeye başlammıştım bi anda beni çatala oturtturup açıklık bakalım dediler ben de aşağıda 1 saat önce 1cm açıklığın var dediklerini söyledim beni masaya aldılar aldıkları an doktorlar anesteziyi arayın acil sezaryen diye bağırmaya sürekli bi yerleri aramaya başladılar noldu dedim 8cme yaklaşmışsın sakın ıkınma dediler bebeğim de makattı zaten aslında yarım saate normal doğum yapabilirdim ama kısmet acilen sezaryene alındım o esnada bebeğim kakasını yapmış ameliyat 70dk sürmüş döndürmek için o kadar çok uğraştılar ki kızımı resmen anestezili halde canımdan can çıktı o bastırmalardan bağırıp durdum neyse ki pamuk kızım kaka yutmamıştı 04.11de 7cm açıklıkla 2.sezaryenimi yapmış oldum sancıları ben daha öldürücü sanıyordum sakın benim yaptığım gibi sezaryenliyseniz beklemeyin evde sancı çekmeyin az kalsın kızım yoğun bakımlık oluyordu allah korudu biraz stresli bir doğumdu ama şükür neredeyse 1 haftalık olacağız benim çektiğim sancılar adet sancısı düzeyindeydi öyle belim vs de ayrılmadı yani ben doğum sancısı sanmamıştım 1 saat daha geç gitsem kötü sonuçları olacaktı