zmly egeemomms Anonymuss_77 günüm bugun. ben regl gününü 1. gün olarak sayıyorum hala pik görmemiş olmam normal mi kasık ağrım var bide
Anonymuss_77 zmly normal bence ben de reglimden itibaren saydım pik günümü 14.gün görmüşüm biraz daha takip edin bence
zmly Anonymuss_77 tesekkur ederim evet devam edicem peki bugun 2. kez test yapayım mı çünkü kasık ağrım oluyor en son 14:00 da yapmıstım
Anonymuss_77 zmly ben akıntımı takip ederek yumurtlayacağımı anlamıştım o gün iki test yapmıştım, elinizde fazla varsa yapabilirsiniz tabii
mrcnz Anonymuss_77 benim bu ay reglim 13 gün sonra oldu. Normalde 5 gün süren adetim 8. Güne giriyoruz çok bi kanamam yok ama yinede bitmiyor anlamadım neden böyle olduğunu. Ovulasyona başlamayı düşünüyorum bu ay yarın falan biterse hemen yarın başlamalı mıyım sizce
Admsarzu ayseee344 ben türkiyede olanları bilmiyorum almanyada yaşıyorum ama Artımed yada Laboquick çok duyuyorum. Clear Blue kullanıyorum ben
2prensesannesiiii Mervedd06 benim son yaptığım teste bakar mısın balım emeklerimizin boşa gitmediği bi ay olsun inşallah 🙏🏻💓