Kızlar 16+4 de böyle süzülme gibi bir şey hissettim iş yapmıştım yorulup uzandım yarım saat sonra kasıklarıma birden kasılma girdi 1 saniyelik bi süzülme gibi sanki bebek yer değiştirdi öyle bir şey hissettim 2 gün geçti 16+6 da sabah uykumdan onun haraketine uyandım kelebek çırpınıyordu sanki içimde sonra dokundum çok minik bir attı karnım🥹 akşamında da uzanırken hapşırdım karnım kasıldı yine karnımda hızlı hızlı atan kalp gibi bir his oldu çırpınma gibi çok güzel bir his ya bugün de uykumdan uyandım işte bildiğin uyandığım saaten yarım saat sonra falan o da uyanıyor direkt böyle minik minik kalp atar gibi içimde kelebek varmış gibi hissediyorum onu elimi koyunca hatta elimde de hissediyorum kalp atar gibi atıyor bu arada benim bebiş kız 11+3 de ultrasonda bile baya haraketliydi maşallah🧿🤭 doktor şimdiden eli kolu durmuyor maşallah seni çok tekmeler bu demişti😅 ben çok erken hissettim bebeğimi yoksa normalde de bu haftalarda mı hissedilir doktoruma sordum plasentan bebeğin arkasında birde rahmin öne doğru eğri olduğu için erken hissetmen normal dedi plasenta bebeğin önünde olunca geç hissediliyormuş haraketleri benimki tam bebeğin sırt kısmında ondan şanslıyım erken hissettim daha erken hisseden var mı acaba🫣 bu arada ilk gebeliğim 8. Haftada kalp durması sonucu kürtaj olmuştum bu 2. Gebeliğim ama ilk sayılır ilk olmasına rağmen haraketlerini erken hissettim bebeğinizi hissediyorsanız o kadar erken hissedemezsin imkansız diyenleri dinlemeyin kaç yıllık hayatınızda bağırsak ve bebek haraketlerini ayırt edemiyor musunuz sanki daha demin bağırsağım da ses çıkardı o sese bebek yine tepki verdi onu da hissettim mesela bazıları 20den önce imkansız diyor ama herkesin bebek gelişimi ve rahmi farklı kızlarr ben ilk süzülmeyi hissettiğimde kuzenime sordum imkansız erken dedi ama ben emindim yani bebek olduğuna zaten 2 gün sonra daha net hissetmeye başladım acaba tekmeleri ne zaman hissederim😅