limoncicegimm Tiroid hormonum baya düşmüş,bu çok çalıştığı anlamına geliyormuş böylelikle çok kilo verdim bebeğim 8.ayinda emziriyorum da iştahım hiç yok beslenemiyorum iştah için takviye ilaç vs kullanan varmı neler yapıyorsunuz
eylulmihrasmom limoncicegimm bunu kendi kadın doğum doktorunuza danışarak endokrin takibinde olmanız gerekiyor herkesin süreci farklıdıt tiroid gebelikte önemli aksatmadan gitmenizi tavsiye ederim
emay61 limoncicegimm tsh degeri kac.Benim bir 0.005 di carpinti ve sac dokulmesi oluyordu 3 4 ay ilac kullandim duzeldi bende o donemde zayifladim
limoncicegimm eylulmihrasmom hayır gebe değilim canım emziriyorum, emzirdigim için de ekstra yorgun düşüyorum 😔
eylulmihrasmom limoncicegimm o zaman önce dahiliyeye gidin endokrin için yeşil alan açsınlar bi takipte olun bence çok geçmiş olsun
limoncicegimm eylulmihrasmom gittim de pek birşey yapmadılar takip edeceğiz diyip saldılar beni.tesekkur ederim
emay61 limoncicegimm t3 hafif yuksekti benim belirtim oldugu icin ilac baslamisti doktor.thyramazol kullanmistim.
limoncicegimm emay61 hımm anladım.benim ilaca gerek yok lmuş şimdilik takip edelim demişti dr.peki degerlerin duzeldikten sonra halsizligin iştahın düzeldi mi