gul_04g 9. Haftama kadar lekelenmem oldu bordo kanamam bile oldu progestan kullanıyordum düşük tehlikem vardı korkmadım korkunca gerçekten bebek düşüyor bi önceki bebeğimde de aynısını yaşadım yerimden kalkmıyordum doğru düzgün duş almıyordum 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum bu gebeliğimde de aynısını yaşadım düşük tehlikem de vardı ama korkmadım valla denize de gittim havuza da gittim duşumu da 2 günde 1 aldım yürüyüş de yaptım Rabbime sığındım bu dünyada alacak nefesi varsa nasibinde varsa bir şey olmaz dedim ve olmadı da çok şükür 17 haftalığız şu an 10. Haftamda lekelenmelerim kesildi 11. Haftamda progestanı bıraktım artık o zamandan sonra da hiç lekelenme yaşamadım maşallah kendimi hiç kısıtlamadım da düğünlere gider halayımı da çekerim içini ferah tut demek istediğim korkunun ecele faydası yok ben ilk gebeliğimde tuvalete bile gitmeye korkuyordum kan göreceğim diye stres korku bebek için daha tehlikeli bu lekelnmeyi çoğu kadın yaşıyor rahmin büyüyor ve etrafında damarlar hassaslaşıyor ondan oluyor yada kanama alanı vardır kadın doğuma randevu al progestan verirler ultrasondan da bakarlar