mhtp63 Kızlar 15. Haftadayım hala cinsiyeti net öğrenemiyoruz kaç tane doktora gittim kız gibi ama emin değilim diyip gönderiyolar sizce cinsiyet döner mi yoksa öyle mi kalır
smg321 mhtp63 16haftalık olmadan net bişey söyleymek istemiyolar bende şuan 14üm 12 ise bi tık kız gibi dedi ama kesin değil bidahaki ay bakalım dedi
Tugcemiray_ mhtp63 Devlet doğru düzgün söylemiyor, en son bitanesi kanunide %80 erkek dedi 16 haftalıktım 21 haftamda özele gittim artık eray balcan istanbulda klinik doktor %100 kız dedi :) ve o kadar alışveriş yapmıştım , emin olmak için özele görün
mhtp63 @"tugceakplt Tugcemiray_ evet özele gidiyorum sadece zaten yinede 3 doktorda kıza benziyor ama net değilim dedi
Tugcemiray_ mhtp63 O zaman kızdır bence 😂 en son banada öyle söylediler , erkek bildiğim cinsiyet , kız çıktı
zzsszz Bana 12 de kesin erkek asla değişmez dediler 14 de kesin kız değişmez dediler ama 16 ya kadar bekleyeceğim
Tugcemiray_ zzsszz 16 haftalıkken erkek değişmez , %80 erkek denildi 21 haftamda kız olduğunu öğrendim 😂
zzsszz Tugcemiray_ erkek dediğinde pipiyi görmedi mi Allah aşkına böyle duyuyorum cinnet geçiriyorum :)
Tugcemiray_ zzsszz Valla var ya bide o kadar alışveriş yapmıştık , 😂 Bugün tek tek onları değiştim saatlerce onlarla uğraştım bide
Tugcemiray_ zzsszz Evet girdim , ama yarım kaldı bidaha giricem , Detaylıda , kız gibi ama emin değilim diyorlar net bişi söylemiyorlar , bu sefer giriceğim detaylıya başka doktora aldım randevu son kez onada sorucam
Tugcemiray_ betulleren Bence her gebelik farklı, bu 2. Gebeliğim canım aşırı turşu , salatalık, ekşi şeyler istiyor , aşık olduğum kahvelerden tiksindim , tatlı asla yiyemiyorum iğrendim , Ama ilk gebeliğimde çok tatlı kahve vs içerdim