analikzoris gozde_mete evet kanala inmemesi normal 39+0 oldu hala kanalda değil bebeğim ☺️ doktor bana doğum anında sancı başladığın da da girebilir doğumdan 2 hafta önce de girebilir demişti 💐
gozde_mete analikzoris cok tesekkur ederim cevabiniz icin, biraz daha rahatladim simdi biraz kendimi psikolojik hazirlama isi kaldi😁
gozde_mete sabahtan beri sanci cekiyorum cok siklasti 3-4 dkda 30 sn kadar suruyo ve sadece 2 cm gucluyum yaparim diyodum ama cok zorlaniuroum artik yaparim di mi bana bi el atin yapamiycam dayanamiycam demek mi yoksa anlamadim analikzoris
gozde_mete eve gonderdiler beni su gelirse ya da dayanamazsan gel dediler lafta dayaniyorum ama cok zorlaniyorum acilma ilerler di mi ya
analikzoris gozde_mete ilerler inşallah canım dua edeceğin senin için 2 cm az değil maşallah ben ilk doğumda 1 cm açılma ile 16 saat sancı çektim asla ilerlemedi sonra sıyırma yaptı doktor 2 saat içinde doğurdum sende doğurursun inşallah zor evet ama başarabilirsin kendine inan benim canım çok tatlıdır ben yaptıysam herkes yapar 💐 sancı gelince çömel yürü asla yatma pilates topun varsa ona otur sıcak duşa gir beline karnına tut sabret olacak Allah’ın izni ile 🤲🏻
gozde_mete analikzoris Allah razı olsun 🥲 sancilar hala devam ama ilginctir yatakta uzun oturarak daha rahat ediyorum, hele top beni mahvetti sanci varken
gozde_mete tesekkur ederim, normal sancisi cektim sezaryene donduk son anda. dogum pozisyonunu tam alamadi. ben de yorulmustum daha fazla zorlamadik