newmomad kalbimdekiminik zor oldu benim ya. Normal diye gittim sezaryan çıktım 🥲 ama çok şükür her şeye değdi 😍
Fatmanur_0416 newmomad aaa geçmiş olsun da neden sezaryen bende normal diye gidip sezaryen olmuştum da sağlıkla büyütün inşallah 🥰
emineif newmomad canım nişanın nasıl geldi kanlımı yoksa normal sarımsı beyazımsı mı benimde sanki geldi gibi ama ilk gebeliğim tecrübesizligim üstümde benim sümüksü sarımsı geldi baya baya geldi 3 peçete fln geldi
newmomad emineif şeffaftı benim canım içinde kanlı minicik parçalar da vardı evet baya baya sümüksü ve çok anlamamak mümkün değil farklı bisi:) dört tuvalette de geldi bana peçete peçete
emineif newmomad banada aynısı oldu 4 santim açıklığım vardı bu sabah saat 5 te doktor sancı çekmemi istedi evde spor fln yaptım sonrada böyle oldu dahada gitmedim çok kötü olursam hastaneye gidicem bende
newmomad emineif sağol canım benim darısı sana sağlıkla gelsin inşallah 😍 iyi yapmışsın evde çekmek daha iyi
gulseren844_ Yaaa kızlar ilk doğumum olacak nişan geldikten hemen sonra doğum mu başlıyor nişanı gelir gelmez hastaneye gitmeli miyim insan korkuyor açıkçası