newmomad 40 haftalığız. Geceden beri sancım vardı ara ara garip bi baskı falan. Valla nişanım geldi az önce 🫣🫣
elifsn23 newmomad düzensiz sancıysa bekle canım erken gitme hastanede mahvediyorlar sürekli alttan muayene
melismersin newmomad bence geciktirme tatlım. Benimde nişanım gelmişti su sızıntısı olmaya başlamış fark etmemiştim. Enfeksiyon riski oluyor o zaman. Doktorum hep demişti baktın kanlı bir akıntı geldi direk acile git demişti.
Tortilla newmomad hayırlı olsun guzel bı dus alıp evde cekın bıraz sancınızı alttsn durmadan kurcalamaları cok rahtsz edıcı cunku stresli hemde 🧚🏻♀️
newmomad orhismommmmmm biraz düzensiz diye acele etmek istemedim bilmiyorum birsz beklesem mi acaba 😭
orhismommmmmm newmomad sancın 10 dkya düşünce git yoksa sürekli alttan müane edip duruyorlar sıcak bi duş al şimdi kahvaltını yap inşallah güzel dogümun olur haber et🍀🖤
newmomad elifsn23 yarın yatışım yapılacaktı zorla doğumu başlatacaktık.. bende öğlene kadar durayım en azından sonra olmadı nst çektirmeye giderim bi diyorum ama :( doktorum 5 ve üzeri olmadıkça yatırmam seni geri yollarım evde çek sancını demişti
elifsn23 newmomad doktorun doğru demiş canım ev ortamı daha rahat gerçekten ben erken gittiğime bin pişman oldum asla seni rahat bırakmıyorlar evde duşunu al uzan uyuyabilirsen uyu
nageyet newmomad ayy çok heyecanlı, inşallaah kolay bir doğumunuz olur. Kahvaltınızı yapın, ılık bir duşa girin hastaneye öyle gidin bence. Hem sancı sıklığını da kontrol edersiniz bu sürede 🥰
newmomad nageyet inşallah kolay olur sağlıkla alırım kucağıma 🥹🥹 strese girdim ne yalan söyleyim bir yandan gülerek iş yapıyorum iyiyim diyip ama 😂😂
newmomad kubrasjsjs pembeniz kızlar doğurmadım gitmedim de inat ettim evde çekeyim sancımı diye artık çok sıklaştı gidiyorum 😭😭😭
pembeniz newmomad baya çekmişsin evde inşallah girdiğin gibi doğum olur, hayırla sağlıcakla al kucağına bebişini hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤍
AysuLL newmomad Ayy benim de sabaha karşı nişanım gelmişti sabah oldu eşimi ise gönderip evde işlerimi halletmistim temizlik falan. Düzenli değildi sancım. Sonra pilateste hareketler falan yapmıştım akşam 10 a kadar dayanmistim sonra yavaştan düşene girdi duşa girdim hazırlan yola çık falan malesef sedyede doğum yapmıştım yetişemedim dogumhaneye 😄
newmomad pembeniz ay olmadı ya açıklığım çok az çıktı ve ben dayanılmaz bi sancı çekiyorum üç dört dakikaya bir sancım var anlamadım bu işi 😭 Lavin1027