ztg_ Kızlar periantoloji için kaçıncı hafta gidilir acaba benim doktorum hem 14. Haftamda git dedi ama devlet hastanesinde randevu alınmadığı için periantoloji bölümü 21 de almaya başlıyoruz dedi hemde şuan 21. Haftandayım git dedi ne zaman gitmeliyim ve gittiğimde doktora neler sormalıyım önemli olanlar neler ilk gebeliğim bilmiyorum
ozlemyanik22 ztg_ devlet hastanesinde randevu alabilirsin doktorun ama doktorun açması lazım bende cuma günü gittim herşeyşni inceliyor zaten doktor bütün organlarını bir şikayetin varsa onu sorabilirsin canım biraz uzun sürüyor
zuzu_59 ztg_ Kadın doğum doktorun perinatoloji için alan açmalı ki sen randevu bulabilesin. O bölüme normal şekilde randevu bulunmuyor çünkü
temmuzonbir ztg_ randevusuz bakmıyorlar bilginiz olsun, önce kadın doğuma gidip oradan perinatoloji için yeşil alan kaydı açtırmanız lazım daha sonra perinatolojiden randevu almanız lazım, çok yoğunluk oluyor biraz geç kalmışsınız
kvsronlerr ztg_ 14.haftada ense kalınlığı ikili tarama vs için gidiliyor 21-22de detaylı usg için gidiliyor aslında kabul etmesi lazımdı
kbsnn ozlemyanik22 devlette bana yeşil alan açıldı randevu içinde 15,16 haftanda bak dedi pek anlamıyorum ama yeşil alan açması iyi bir şey mi
annebebekk52 zuzu_59 bana da kontrolüm de doktorum perinotorojiye randevu al detaylı ultrason zamanın geldi dedi şimdi den aramaya başla randevu dedi yeşil alan falan açmadı
zuzu_59 Dilarasoruyor zaten 1 ay içinde randevu zor bulunuyor, erkenden gidip kadın doğum doktorunuzun alan açmasını isteyin ki 1 ay sonraya anca randevu bulursunuz
ztg_ temmuzonbir alacaktım zaten 14. Haftada ama periantoloji bölümü 21. Haftada alıyoruz dedi bende 20. Haftada randevum vardı doktoruma göründüm detaylı ultrasona da bi bakalım dedi her
gecekusu29 temmuzonbir detaylıya 1 ay sonra gideceğim bulursam,doktorum da bir ay sonra çağırdı detaylıya gittiğim ay kadın doğuma gitmeme gerek var mı acaba?
temmuzonbir ztg_ kadın doğumdan bir randevu alın yeşil alan açsınlar 26 ya kadar yolu var bulursunuz randevu inşallah
ozlemyanik22 kbsnn onu açmasa o bölüme randevu alamıyorsun zaten canım kötü bişe değil ben 21. Haftamda yaptırdım
ztg_ kvsronlerr şimdi konuştum periontolojide doktorla 23. Haftada gelmen lazım dedi ve birde yine gitsem ense kalınlığı falan ölçülür mü
kbsnn ozlemyanik22 Banada randevunu 16. Haftanda falan bak gibi dedi 21. Haftada oluyor sanırım anca bulurum onu demek istedi büyük ihtimal ile umarım devlet hastanesinde bulurum yoksa şehir değiştirmek zorunda kalacağım
littlebean Ben 19. haftamda gittim devlete. 20 olmadan detaylı bakmıyoruz dedi. 22’den sonra gel dedi
ztg_ kvsronlerr önemli bir şey tarama yaptırmak özele mi gitmeliyim sizce yani orda ölçüm tarama yaparlar mı of stres oldum
kvsronlerr ztg_ yani şöyle söyliyim eğer kromozom hastalıklarının sizin için bir önemi yoksa yaptırmak zorunda değilsiniz şahsen ben tarama yaptırmayacaktım sadece ense kalınlığı ölçtürmek için gitmiştim doktor rutin kan alırken ikili tarama içinde kan aldırmış böylelikle yaptırmış oldum normalde yaptırmayacaktım