nurbus1 Biz suan 39′uz kilomuz 3.500 haftaya kadar gelmezse suni sanci verilecek 4 kilo olmuş olsa normal yapabilir miyim?
MorKelebek54 nurbus1 o kilodaki bebegi normal doguran var diye duymustum ama onlarin catilari genis oluyomus sanirim. Ben simdi yanlis bilgi vermiyim yorum yapmis olayim da uste ciksin canim bebisin de masallah ne guzel kilo almis 🥹✨
mnnak nurbus1 yapabilirsin benim bi akrabam 6kilo ile normal doğum yaptı kesisi varfı tabi biraz da açılmana çatın açılmasına bağlı
sedaib nurbus1 Çevrem de 4 kilo doğum yapanlar var ama açılmana ve çatı genişliğine bağlı olduğunu duydum bende🤷♀️
nurbus1 MorKelebek54 kız aldıda gelmek bilmiyor 😂😂bende nasıl bu kadar aldırdım bilmiyorum son haftalarda almış sanırım 🥹
MorKelebek54 nurbus1 son haftalarda evet cok kilo aliyolar bi de birden 100 200 gram aliyolar az da degil 😂 bebegin tombis olcak demek ki annesi 😅 tam boyle sıkıp sıkıp sevmelik lokum lokum 😂 oglum da oyleydi 2 bucuk yasinda hala oyle isirip duruyorum 😂😂 gelir canim gelir merak etme squat felan yapabilirsin doktorun onayliyorsa eger egzersizle yapmayi dogum kanalina gitmesine yardimci oluyomus bebisin
vldnsrrc Ay benim kuzenim 4+ doğurdu ilk doğumuydu benim kıza da iri bebek iri bebek dediler 3100 doğdu yani tombul diyip gözünüzü korkutmasınlar bebiş sağlıklı olsun ama ölçümlerde yanılma payı oluyor ilk doğumunsa direkt sezeryana kabul etme derim bence
melismersin nurbus1 ben 37+6 3600 kg ile doğum yaptım. Bu sana bağlı sanırsam çatı muayenesinde karar veriyor doktor. Bende 4 kgmın üstüne çıkarsa doğum esnasında sezaryene dönebilir demişti. Ama herhangi bir sezaryen yapmalıyız demedi. Kontrol kesiği atıldı birtek