fatmabaki behiyearslan 32 haftalık hamileyim 28 haftadan beri var doktor normal olduğunu söyledi bende bilemiyorum artık
masalvepoyrazinnesi behiyearslan düzenli gelen sertleşmeler karnın toplanıp gevşemesi falan olursa sancı kasılma oluyor cnm ben 32. Haftada bu şekilde gittin düzenli sancım çıkmıştı
rabisssssss28 behiyearslan normal tabi içerden çıkma hazırlıkları başladı 33 haftalığım sordum doktoruma çok normal ara ara olur alanı daraldı artık bebeğin dedi ritmik şekilde gelmiyorsa dinlenince su içince geçiyorsa kanama eşlik etmiyorsa korkma
betul_yldzz behiyearslan geçen gün nts ye girdim yanımda ki 35 haftalık gebe bebeğim bi araya toplanıyor karnım sertleşiyor dedi. Hemşire o aslında yalancı sancı işte dedi
fatmabaki behiyearslan olabilir dediğim gibi benimde öyle özellikle ayakta sertlik daha fazla belli oluyor
miniksusamtanemm masalvepoyrazinnesi benim de böyle oldu. geçen nst girdim. düzenli sancılar cıktı dr magnezyum ve ilaç verdi sancıları azaltıp durdurmak için 2 hafta kadar kullancakmışım. 33+6ydım gittiğimde
fatmabaki masalvepoyrazinnesi karnın toplanıp gevşemesi nasıl bir his acaba benim göbeğimin tam ortası bazen sanki bebek sırtını dayıyor gibi hissettiriyor bahsettiğiniz durum bu mu alt taraf yumuşak göbek deliğim veya üstünde sertlik oluyor
masalvepoyrazinnesi miniksusamtanemm ben bi hafta hastanede yatmıştım cnm iğne falan yapmışlardı ve sürekli ilaç veriyorlardı öyle düzelmişti 37 de doğum yapmıştım rabbim zamanında hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepinize
tklu Kızlar ben de 35 haftalık hamileyim normalde sertleşip bırakıyordu ama bugün aşırı derecede sertleşmeye başladı yani dakikada 7. sekiz kere falan sertleşiyor ve bu dayanılmaz oluyor resmen sancı mı oluyor bu
masalvepoyrazinnesi fatmabaki evet bebek bi yerde toplanıyor sonra düzeliyor öyle olunca rahatlıyorsun anlaşılıyor aslında
fatmabaki masalvepoyrazinnesi bu durum beni rahatsız etmiyor dokununca hissediyorum sertliği bu arada nasıl bir yol izlendi peki
masalvepoyrazinnesi fatmabaki ben böyle olduğumda canım yanıyordu ağrınız yoksa korkmayın normaldir benim beraberinde ağrım oluyordu o dediğim sertleşme olunca canımı yakıyordu