tortillam_ sesevgi1 Trendyoldan Enia baby ,Omy ve Yukobaby den alışveriş yapmıştım güzel geldi. E bebek mağaza varsa uğrayın. Geçen yol üstünde uğradım. 200-350 TL arası çok güzel tulumlar aldım. Sarı etiketli ürünler indirime girmiş
senakrgl sesevgi1 trendyolda yukobaby ye göz atabilirsiniz çok geniş kapsamlı ürünler yok ama fiyat ve kalite olarak efsane tavsiye ederim🌸
daenerystargaryen sesevgi1 Trendyolda oh la la koala, agula, babylim ve atelier badis bakabilirsiniz.
sesevgi1 tortillam_ teşekkür ederim 🙏 güzel farklı bi hastanesi çıkışı istiyorum ebebek ve çiviler klasik şeyler var
tortillam_ sesevgi1 Hastane çıkışı ise onu instagram butiklerin de daha rahat bulursunuz. Bilen arkadaşlar dönecektir
Vera98 hastane çıkışı penye moodunkini aldım hem sade hem çok güzel. kitikate in setine benziyor aynı kalite olarak da ama yarı fiyatına almıştım tavsiye ederim🙈
miramoms_ daenerystargaryen ayyy oh la la koalayı biliyordum da diğerlerini bilmiyordum hepsi çok güzel sitelermiş takip ettim yarın ürünlere bakıcammm teşekkür ederim ☺️
daenerystargaryen miramoms_ Rica ederim ben de bebeğime farklı güzel takımlar ararken keşfettim. Bakmalara doyamayacaksınız. 💕