34+3′te doktorum suyumu az görüp çam sakuraya yönlendirdi ertesi akşam orada acile gittim doktor 37′ye kadar beklemek istediğini ama riskli olduğumu herhangi bir durumda direkt gelmem gerektiğini söyledi. 3 eylülde dışarıda yürürken su gelişim oldu sızıntı şeklinde ben de zaten suyum az olduğu için endişelendim akşam çam sakura acile gittim. 7′de gittim nst, tahliller falan derken su sızıntım olmamasına rağmen 12 gibi yatışım yapıldı. Doğumhaneye alındım 35+4′te nst, çatı muayenesi vs yapıldı sık sık. Doğumun başlatılacak doktoru bekliyoruz dedi ama suni sancı vs verilmedi, açılmam yoktu, bebeğin gelişi için erkendi doğum belirtim yoktu. O günü de öyle geçirdim sonra sabah 10′a doğru doktor geldi karnımdan ultrasonla baktı senin suyun var taburcu olacaksın dedi sadece haftada bir kontrole gel dedi. Öyle de çıktım hastaneden yani riskim vardı suyu azalırsa kalbi durabilir dendi , yatışım yapıldı suni verilmedi, aç bıraktılar iki gün aç kaldım en son gözümün önünde yıldızlar uçuşuyordu, doğumhanedeki çığlıklar ve bebek sesleri, sonra da doktorun gelip senin suyun var deyip yollaması iyice psikolojimi bozdu. Kime göre suyu az kime göre çok, perinatoloji uzmanları bile uzman olmalarına rağmen gebeliğimde hemfikir değil. Böyle bir durum yaşayan var mı pazartesi yine kontrolüm var. Donanımlı diye her hastane çam sakuraya gönderiyor. Bunun gibi şeyler yaşayan var mı bilginiz varsa yazar mısınız?