İlk hamileliğim en başından beri 10 gün geriden geliyodu 20.hafta da coraspirin kullanmaya başladım perinatoloji istedi 33 haftaya kadar perinatoloji takipliydim kendi haftama göre 35 haftalıkken kullanmayı bıraktım. 37 haftalıkken doğum yaptım ama ultrasonda 35 haftalık çıkıyordu kontrole diye gittim acilen doğuma alındım kızım 2290 doğdu ve kuveze girdi ilk baş Kısıklı ağlıyor diye aldılar aksamuzerine doğru vereceklerini söylediler daha sonra tahlil yapinca kanında enfeksiyon çıkmış ve 10 gün kuvezde kaldı çok zor günlerdi ağlamaktan sütmn kesildi kuvezde 90 Gr verdi ama çok iyiydi çok güzel bakılıyordu taburcu olurken doğum kilosunda aldım kızımı sonrasında çok çabuk toparladı şuan 3 yaşında ve 21 kilo şuan o günleri hatırladıkça keşke aglamasaydim diyorum ama doğum yapıp hastaneden eli boş çıkmak zor kötüydü,
Şimdi ikinci gebeliğim daha yolun çok başındayız şuanlik bı sıkıntı yok ama doktorum bunun da erken doğum ihtimali olabileceğini sık takipli olacağımı söyledi . Bu sefer de bir gün önden gidiyoruz