Merve352 Yav arkadaşlar kalptir beyindir en cerrahi işlemlerde bile bu kadar fiyatlar alınmıyor. Sadece adı var diye bi iğneyle yaptıkları ya da güzellik merkezlerinde dahi sunulan prp cart curt işlemlerin direkt tüp bebek diyince bi fiyat rahim için bi fiyat ulan yaptığınız embriyoyu karnıma koyacakları için fiyat çözdürme için fiyat dondurma için fiyat işeme için fiyat zıçma için fiyat ulan bu tüp bebek işlemleri resmen ticarethane olmuş. Buna nasıl dur diyeceğiz 10 yıla yaklaşıcam tüp bebek için olmuyor tutmuyor bi de böyle saçma sapan fiyat skalaları yani devlet bu fiyatları hiç takiplemiyor mu? Sağlık sektöründe Denetmen falan yok mu ya aramızda
xxlnmez Merve352 devlet tüp bebek tedavisi olucaklara ücretsiz yaptırıcam dige bir haber görmüştüm asılsızmı acaba
gamze0912 Ankara bb tüp bebek merkezi asla para odaklı değiller hep çözüm odaklılar bora ve buğra hoca kardeşler zaten hemşireler falan çok ilgili saat kaç olursa olsun arıyolar hep tatlı dil sonucm kötü çıkınca indirm yaptılar zorlanıyrm diye
gamze0912 Ben embriyolarımı bahçeciden taşıdım bu arada orası hastane değil ticarethane ve ilgi sıfır muayneye gidiyorsn 2,5 saat randevu saatin geçiyo öyle alıyolar doktoru arysn asistan açıyr doktır döncek size diyo asla dönen yok
Merve352 gamze0912 Bende 3 denemeyi orda yaptırdım. Yüzüne bile bakmıyorlar konu ne anlatmıyorlar. Devlet hastanesinde bile ilgi daha fazla. Çok saçma sistemleri var. Devlette bu sistemi görmüyor. Vergiden de devlet kazanç sağlıyor gerçi herkes işini görüyor bizlerde maaşı biriktirip pay ediyoruz iki tarafa. Çok tuhaf bir döngü ya bu kafar olmamalı fiyatlar
Merve352 kbr0207 heyet raporu alıcaz ya. Sizin tuttu mu gebeliğiniz oldu mu? Heyet raporu alıp özelde yaptırmak bizim fikrimiz. Nasıl olur devlette acaba ilgi alaka teşhis süreçler
gamze0912 Merve352 bahçeciden bahsediyorsun değil mi markalaşmşlar 1 tl bile indirm yapmadılar hadi onu da geçtm asla doktorla görüşemiyosun hemşireler sanki zorla çalşyolar berbattı ya şimdi bb de insan gibi insanlarla görüşüym
Merve352 gamze0912 aynen bahçeci de bakmıyorlar. Ama yani tavsiye eden memnunsa bizlerde memnun kalırız da ankaraya gitmek de uzak oluyor. Bahçeci ilk görüşmede tavlıyor sonra diğer işlemlerde şutluyor. Yoruldum artık banka veznesi gibi bu merkezlere ödeme yapmaktan
kbr0207 Merve352 valla ben Malatya da ve Ankara’da gittim memnundum 3 yıl evlilik şartı var ya da eşlerden birinde sorun varsa da direk başlıyorlar adetin ikinci günü infertilite bölümüne gidiyorsun direk kanını alio ultrason muanesi olup basliyorkar sıra bile sabah gidiyorsun direk ordan alip muane olabiliyorsun
kbr0207 Merve352 ama yapanların hep orda tutmuştu gördüm hepsini yani devlette çok ilgili bu konuda özelden hiç farkı yok hatta o bölüm gerçekten özel gibi yerinde randevu ilgi var bana kalsa devlette denerim siz bilirsiniz yine de
gamze0912 Merve352 evt malesef bi de benm beklenmedj şeklde embriyolarmın genetiği bozk çktı iki tanesi elendi bi tanesinn sonucnu bekliyorz hepsi ayrı ödeme histereskopi oldm ayrı embriyo glue yok serum ypk transfer sonrasındaki ilaçlr vs çok zor bir yol belki iki araba parası gitti hala elde birşey yk inş karşılğnu güzel alırız
Merve352 gamze0912 İnşAllah olur rabbim bizlere de verir 🤲çocuk olmayınca yamyamda çok oluyor akbaba gibi bekliyorlar. Çok şahit oldum çocuğu olmayanlar vefat edince kardeşler çocuğu olmayan kardeşinin mal varlığına göz dikiyor. Evi sattırmıyor banka hesapları bilmem neler neler neler. Umudumuz bitince yaşlılığımızda da bunları yaşamaktan korkuyorum
kbr0207 xxlnmez yo doğru 3 hakkın oluyor önce %70 sonra 80 sonra da yâ ücretsiz %90 fln devlet karşılıyor
Merve352 xxlnmez 1+1 2+1 ev parası kadar gitti. Şimdi de 800-850 bin tutuyor görüştüğümüzde bi denemede
Leyla93- Merve352 İstanbul’daysanız doktorumu önerebilirim maddi kaygısı olmayan gereksiz şeylerden kaçınan abi gibi yaklaşan çok iyi bir doktor Bahçeşehir’den Gazıosmanpasa’ya onun için gidip geldim kendi muayenehanesi var
Merve352 kbr0207 Bende devlet istiyorum eşim özel diye tutturuyor. Heyet raporu için gidiyorum dediğiniz gibi çok temiz ve hemen işlemler yapılıyor. Hem devlet hem özel çalışanlar ilgi alaka. Onun korkusuda ilaç alışım bana ters etki verir diye bedenin yoruluyor diyor. Özelde de garantisi yok ki zaten. Ben bu konuyu tekrar konuşim eşimle. Devler olunca çok korkunç geliyor insana muamele ilgisizlik olacak diye önyargıyla yaklaşıyor