susamitanesi İlk hamileliğimde böyle olmamıştım bu sefer çok yorgunum sürekli düşük bataryada çalışıyor gibiyim 😁 doktorum 2. Trimestere geçer dedi ama siz kaçıncı haftada enerjinizi topladınız kızlar
gencannee_ susamitanesi 27. Haftadayım hala enerjim yok özellikle yemeklerden sonra küt kendimi uyurken buluyorum 😃
gzmay1 susamitanesi Haftadayım yeni yeni kendime geldim 😂 Hala çok çabuk yoruluyorum ama eskisi gibi 7/24 yatmıyorum kafamı kaldıramıyordum şimdi daha iyiyim daha enerjik olacağım günleri bekliyorum umarım o günlerde gelir 😂
susamitanesi eY7 halbuki 2. Trimester en kolay dönemi olması gerekiyor en kısa zamanda geçer inşallah sizin de 🧡
salataliktursu gencannee_ ben de 3. Trimester da öyle olmaya başladım özellikle kahvaltıdan sonra baygınlık gibi uyku hali çöküyo ;(
susamitanesi gencannee_ ayy inşallah uzamaz o kadar çok zor böyle hayat 😁 size de acilinden bol enerji duası ediyorum 😊
gzmgyk gencannee_ 29 bende aynıyım hep bi uyuma isteği zaten gece bölük pörçük uyuyorum bundan sonra daha zor herhalde
eY7 susamitanesi bende anlamadım valla teşekkür ediyorum umarım sizde bende prenseslik dönemine bir an önce adım atarız.🤭🤭🌸🌸
berry92 20+6 dayım ilk gebeliğim. Hala o enerji gelmedi bana. Berbat da değilim ama asla önceki ben fiğni de değilim. Salona viledayı 3 turda yapabildim dinlenip dinlenip😂
zhuzhu 14+2 yim.. bende de yok. Kendimi motive ediyorum sürekli. Çok yorgunum üç adım atıp devriliyorum..