salataliktursu Selam sevgili anneler, 30 hafta olduk🤩 bebeğimi hissettiğim günden beri hep sağ tarafımda, hala öyle. cinsiyeti erkek , erkekler sağda oluyo diye çok duydum sizce doğru mu 🥰
sum_doa salataliktursu ilk kızım da sağdaydı hatta o kadar toplanırdı ki sağ tarafa en çok sağda çatlaklarım var ikincisi 19 haftalık yine sağda toplanıyor sağı tekmeliyor sağolsun
melismersin salataliktursu kesinlikle doğru değil. Benimde kızım hep sağdaydı. Ne olduysa 34. Haftadan sonra hem sağımda hem solumdaydı 😅 yer değiştirince canım acıyordu yani ama çok güzeldi ya 😅
happyela salataliktursu Benimde oğlum hep sağdaydı. Kızımı ilk solumda hissettim sonra bi sağ bi sol 😃
sdee0 salataliktursu bence doğru bende sürekli sağ’da hissediyorum 30+5 oldum bende sürekli sağ tarafımda ayağını yaslıyor kafasıyla da itiyor canımı yakıyor bazen bir de bı arada 30+5 olmama rağmen göbeğim hamile göbeği gibi değil 1.71 boyum var 48 kilo ile de hamile kaldım ve süper bi spor geçmişim var acaba ondan olabilir mi hamile kalınca bıraktım sporu aslında yapıyordum ama çok yorulmaya başlayınca mecbur oldu biraz
Rojdiyebiri salataliktursu benim de kızım olacak 20. Haftamıza girdik başından beri sağda hep😅 hatta öyle bi toplanıyor ki orda elimle bebeği hissediyorum minik tekmeleri hep sağda atıyor görenler hani göbeğin nasıl 5 aylıksın diyorlar 3 kilo tek aldım 52.4 le hamile kaldım şu an 56 falanım