sedadniz Kızlar anne yanı park yatak alıcam ama çok bilemedim civilde bir iki model beğendim alıp memnun olan var mı tekerlekli model değildi bebeğimin uzun süre kullanması için geniş modellere bakıyorumda
DenizAda_ sedadniz e bebek markası joie tavsiye ederim park yatağını anne yanı olarak da kullanılıyor ve çok sağlam ben kızımda kullandım şimdi 2. Ye hamileyim onu kullanırım taş gibi hala
kubimom Bende merak ediyorum bir kere alıp uzun süre kullansın istiyorum bir de anne yanına yatak alsak sadece yeterli mi odasınada ayrıca beşik alınması gerekir mi
Eftelya16 kubimom taşınabilir küçük beşikler var ben öyle almayı düşünüyorum gün içinde nasipse onda yatırmayı düşünüyorum muhtemelen bu da odamda sabit kalır
sedadniz kubimom çok küçük olanlar bebdk hareketlenince kullanılmıyormuş pek öyle dedi tanıdıklarım ben biraz geniş park yatak düşünüyorum ama tabi net bilemedim geniş olanları odasında da kullanır ya
Eftelya16 sedadniz henüz bebeğim doğmadı 🙂↕️ nasipse inşallah o günüde görürüm orta boyutta daha büyükleri mevcut ihtiyaca göre
kubimom @Eftelya16 @sedadniz taşınabilir yataklar varmış hatta bir markanın yatağı katlanıp çantaya vs giriyor bende düşündüm ki gece benim yanıma koyarım gündüz odasına çekerim yatağı biraz büyüyene kadar zaten gece full bizimle yatacak belli bir zamana kadar tekrar odasına yatak almaya gerek var mı ki