mevsimmbhr mystery94 Days away canm araştırdım biraz ama yalancı pozıtıf verme durumu pek olmamış 1 hafta var regl e
Aybars20 mevsimmbhr ayyy ben de gördüm balım hayalet çizgi var bence yarın ya da 2 gün sonra tekrarlar koyulaşır inşallah 🥳🥳🥳🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘😘 🧿🧿🧿🧿
nazzzzze Canım bende bugün yaptım adetime 3 gün var ama bi çizgi göremedim gibi yarın sabah tekrar yapcam bende days away marka benimkide bakalım inşallah güzel haberler alırız sabah 🌸
mevsimmbhr @Aybars20 @pimpirikliana kızlar sanırım kuruma cızgısı falanmış başka test yaptım çıkmadı 😢
Aybars20 mevsimmbhr canım belli olmaz regle kaç gün kaldı geç döllenme de olabilir regli bekle 1 gün bile fark ediyor biliyorsun
mevsimmbhr pimpirikliana hayırlısı olsun canm hevesım falan gitti zaten hep hayırlısını versın Rabbım
mevsimmbhr Aybars20 valla Bılmıyorum canım hayırlısı olsun ınsallah ya 6 gün var daha yapmam test geçerse yaparım regl
nazzzzze Arkadaşlar bende yaptım negatif yine yarın adet günüm ama benim ki bi kaç gün geç oluyor genelde bakalım inşallah yarın silikte olsa bi çizgi çıkar ve isteyen herkese gebelik nasip olur 🙏