Sibel_10 benim tüp bebek canım kan sulandırıcı kullanıyordum 7+3 te oyle bır kanamam oldu ki inanamazsın 3 gün hastahanede yattım 1 hafta sonra kahveye döndü benim 15. Haftaya kadar 3 kere tek seferlk kanamam bırde kahve lekelenmelerim hep devam ettı bel kasık agrım karnımın altında sancı hep oluyordu deli gibi sürekli doktordaydım 🙈 kahverengi kanama içinde 2 doktorumda normal olduğunu eski kanın dışarı atıldığını soyledı ozellıkle yurudugumde cok yoğun gelıyordu doktor yer cekımıyle akıyor dedi bende bebeğim iyi olduğu için takmamaya çalıştım ama her sıldıgımde gelmesi artık psikolojimi etkilemişti gercekten gobekten kalçadan fitil olarak ne kadar progestan varsa kullanıyordum düşün çok şükür suan sadece tüp bebek olduğu için önlem amaçlı fitil olarak kullanıyorum ağrın artarsa doktoruna haber verırsın ama benım 2 doktorumda kırmızı olmadığı sürece korkma demişti hatta bir kere kırmızı yoğun kanamam olmuştu pıhtı yoksa hastahaneye gıdıp kendını yorma dedi düşün ben yine de dayanamayıp gitmiştim doktorlar için normalleşmiş artık 🥹 inşallahhhhh bebişlerimizi sağ salim kucagımıza alırız bu yaşadığımız korkular geride kalır 💘🌸🤲🏻