canankoyuncu 6+2 haftalık gebeyim bugün ishal olmuşum çok yoğun değil şimdilik normal midir hastaneye gitmeli miyim ?
gamzeee17 canankoyuncu Ben ishalle öğrendim gebe olduğumu ve 7 haftaya dek sürdü bazen beyaz bile oluyordu mukuslu afedersin. Ama tabi doktora gitmekte fayda var. Bana herkes kusmaz bazılarının bağırsağı bozulur demişti doktorum.
123balci canankoyuncu yeni hamileyim, 1 haftadır ishal gidiyor. Bağırsak sesi flnda var. Normalde hiç yaşamazdik, biraz araştırdım. Hamilelik başlarında bağırsak hareketliligi normalmiş. Günlük wc cok cikmiyorsaniz, veya çok ağrınız yoksa bunlar normal.
canankoyuncu zuzu_59 yok hayır olmadı Bir de kistlerim falan var o yüzden korkuyorum Yeni bir gebelik Allah korusun farklı bir durum mu oldu da ishal oldum diye düşünüyorum 🥹
pinkbaby_ Herhangi bir vitamin ilacı vs kullanıyor musun ben de demir ilacı kullanıyorum onun yan etkisi oluyor mesela
canankoyuncu pinkbaby_ yok sadece elanatal 1 kullanıyorum o da uzun zamandır kullandığım bir şeydi ilk defa oldum
zuzu_59 canankoyuncu o zaman bir sıkıntı yok normal, yediklerine ve içtiklerine bu süre içinde biraz daha dikkat et. Mesela mısır yeme, kızartma yeme. Muz ve haşlanmış patates ye. Birkaç gün içinde geçer. Sonrasında yine istediğin gibi yemek ye sorun olmaz
canankoyuncu pinkbaby_ ishalim devam ederse ben acile gideyim o zaman Allah korusun başka bir şey olmasın da 🥹
pinkbaby_ canankoyuncu aynen için rahat etsin korkma yine de ciddi bir şey değildir diye düşünüyorum Banada oluyordu çünkü bazen demir ilacı kullandığım için
pinkbaby_ canankoyuncu doktor benden kan testi istemişti kansızlık olduğu için başladım 23 haftalık falandı başladığımda şimdi 35 haftalık hala kullanıyorum
3bebeklihayat Dışkıda kan olursa halsizlik yaşarsanız derhal acile gidin serum takarlar. Bol bol sıvı tüketin