beibek isimsiz000 merhaba benimde son adet aynı bende de göğüs hassasiyet sağ kasıkta batma bide bel ağrısı oluyor sizler dikkat ediyormusunuz tutunması için bazen ben çok geziyprum işim gereği biryerlere de gidiyorum acaba korkuyorum bişi olurmu diye
isimsiz000 beibek korkutmayın kendinizi allahın izniyle bişey olmaz dikkat edin anı hareketler yapmayın ağır şeyler kaldırmayın Ben bunlara dikkat ediyorum
bebeybi aysekaya42 bende bulantı yoktu. Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, aşırı derecede uyku hali. Regl olacakmış hissi vardı. Her gebede farklı bence belirtiler. İlk üç ay regl sadece olamamış gibi hissettim😅. Hayırlı haberler alırsınız inşallah
berenn34 aysekaya42 ay Bnde öyleyim suan dün beta hcg 79 çıktı yarın tkrar kan vermeye gidicem migde bulantısı var ama kusma yok
aleyyvzr mlkhamide benimde 1 ağustos son adet tarihim 2 nci gebeliğim bugün doktora gittim haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi inşallah yarında sağlık ocağına gidip bildiricem siz sağlik ocağına gittiniz mi
mlkhamide aleyyvzr hayır henüz bildirmedim ben deiki hafta sonrasına eandevu alayım diyr düşündüm aslında ama geç mi olur acaba
aleyyvzr mlkhamide iki haftayı bekleme 6 haftada kalp atışı başlıyormuş pazartesinden sonra git bence çünkü vitamin takviyesi falan veriyorlar ya