Znpp35 Hamileliğimde düşük yaptım 2.sininde normal gebelik yaşadım 2 buçuk yaşında bebeğim var. Şimdide son reglim 29 temmuz 31 ağustosda test yaptım pozitif çıktı. Bu perşembe günü kan verdim bta 94 çıktı birde bugün kan verdim şimide 140 çıktı nasıl sizce. Az gibi geldi bana . Ve her sabah gaz sancım oluyor neden olur.
ekinci7227 Znpp35 benimde 29 temmuz sat canım 28 Ağustos 126 beta 3 Eylül’de 359 çıktı sağlıklı yükselir inşallah tüm bekleyenler ki
annelikoo Znpp35 %49 Artış olmuş yapay zekaya sorduğuma göre beta takibini gene 2 günde bir yaptır canım
Znpp35 ekinci7227 teşekkür ederim bende ilk hamileliğimde hiç bta kontrolu yapmamıştım o yüzden pek bilgim yok 🌸
mamymir Znpp35 canım sık sık kan verip öğrenmen lazım o şekilde değerlendirmen lazım Allah şifa versin
ekinci7227 Znpp35 bacım bende ilk sağlık ocağında verdim işte 126 çıktı hastane de verdim 359 çıktı 4 gün ara var ona göre az geldi benimkide 1 Eylül hastane 359 çıkınca 3 Eylül’de sağlık ocağına tekrar verdim 726 çıktı işte
zuzu_59 Znpp35 Laboratuvar farkından kaynaklı olabilir. 2 gün arayla aynı yere yakın saat aralığıyla kan verirsen onuç daha net olur. Ve aklına takılmaz değerler çünkü böyle sağlıklı bir değer görmemen çok normal
Znpp35 zuzu_59 yurt dışındayım yarın türkiyeye geleceğim orda kan vereceğim mecbur 🥺 umarım güzel sonuç alırım
zuzu_59 ekinci7227 evet her laboratuvar için farklı çıkabiliyor o yüzden aynı yere kan vererek takip edin lütfen
ekinci7227 zuzu_59 en son öyle yaptım pazartesi randevum var tekrar versem mi ki acaba doktor zaten ister de yine farklı yer olucak ama işte