zuzu_59 Neredeyse 8.haftadan itibaren göğüs uçlarımda bir acı var. Asla sütyen falanda giyemiyorum hatta yenide aldım ama onlarıda giyemiyorum. Birkaç gündür üstümde tişört/pijama olmasına rağmen göğüslerim yatağa deyince acayip acıyor. Normalde sadece arada acıyordu ama artık öyle değil. Sizce ne yapabilirim bu acının geçmesi için? Yani daha bugün 15.haftaya girdim hani göğüs bakım kremi için falan erken mi sizce? Evde bepanthol ve vücut losyonum var, onları kullansam sorun olur mu?
loewebaby zuzu_59 benimde böyleydi, şimdilerde ağrı bitti ama kaşınma ve yanma var, bazen sanki alevden bir ok saplanır gibi yanıyor, haftalar geçtikçe daha iyiye gidiyor ama stres yapmamaya çalış. bu arada hala sütyen takamıyorum
Star5823 zuzu_59 canım suwenin balensis sütyeni var yumuşacık biraz kupunu büyük alırsın istersen özelde link atayım
mugesut zuzu_59 komik gelecek ama streç film deneyin sonra teşekkür etmeye gelirsiniz 😂😂 yeni doğum yaptım inanılmaz ağırıyor göğüs uçlarım denemediğim bir şey kalmadı sonra bir ara bir arkadaşım doğum yaptığı da göğüs ucun yara olursa streç film kullan dedi en son onu denedim inanılmaz rahat öncesinde nemlendir streç filmi üstüne koy sıfır acı
zuzu_59 loewebaby stres yapmamak ve ben imkansız bir şey :( Peki dışarı çıkarken ne yapıyorsun? Göğüs pedi falan işe yarar mı?
senaygok Haftandayım aynı şekilde benimde hem ağrıyor hemde ilk geceliğimden daha ağır südyen takmasam hem sürtünmeyle ağrıyor hemde ağırlığı rahatsız ediyor sporcu atletleri giyiyorum
zuzu_59 mugesut ne komikliği kurtarıcım olursun her saniye dua ederim sana. Denemeye gidiyorum, teşekkürler 🙏
zuzu_59 mugesut denedim bence diğer şeylerden çok çok daha iyi ama sürekli streçle gezmek biraz bunalttı beni. yani ben normalde de sütyen falan takmayı sevmiyorum ondan olabilir :(
ceydakzlky52 Benimde öyleydi şu an 25 haftalığım hiç ağrı yok ama şiş tabi ilk zamanlar uçları çok belirgin çıkmıştı şimdi düzeldi zamanla geçiyor
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI zuzu_59 geçmiyor malesef ben ilk gebelikte doğuma kadar takamamıştım mecbur oldukça takıyordum ama çıkartmak istiyordum onda da zor duruyordum
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI zuzu_59 inşallah benim ikinci gebelik yine aynı hafifliyor ama tamamen geçmiyor
Ayss1907 zuzu_59 krem hiçbir işe yaramıyorrr hafifletse bile tekrar tekrar acıyor göğüs kalkanı al kesinlikle hem akan sütleri topluyor hemde direkt acısını alıp rahatlatıyor
zuzu_59 Ayss1907 ama ben daha 15.haftadayım sütüm yok. Yine de kullanmalı mıyım? Bazıları hiç önermiyor