kamisss 18+3 haftalık gebeyim 18+1 de kanamam oldu hastanede bir gün yattım hiç bir sıkıntı yok dedi. Hamileliğimi öğrendiğimden beri her ay adet dönemlerimde kanama oluyor bu şekilde olanlar var mı? Doktor 10 kadından 2snde oluyor dedi.
Seymatrkay kamisss Çift rahimli olabilir misiniz? Ya da daha önce rahim filmi çekildiniz mi? Diğer rahimde gebelik varken biri adet görüyor olabilir.
elifkcl kamisss benim sadece bir kerelik böyle bişey olmuştu 9 haftalıktım sanırım adet günümden bir gün önce hafif kanamam olmuştu ama kesin ondan mı bilemedim stresten miydi doktorum hafif sancı çekmişsin sorun yok dedi sonra da bir daha olmadı şükür ama olabiliyormuş böyle
papatyaseverrrrr kamisss ben cnm ilk kanamamı 8 haftalıkken yaşadım progestan kullandım. Sonra her ay adet dönemimde lekelenme şeklinde yaşadım ve her seferinde hemen doktora gittim ihmal etme git
berenn34 kamisss normalde ne kadar doğru bilmem ama çevremde erkek bebek bekleyenler bu kanamayı göruyorlar ne kadar doğru blmıyorm ama ikisi de hamile ikiside erkek bebek beklıyor ve kanama goruyorlar
Gamze-06 Seymatrkay bnm olmuştu cnm diğer rahimden kanama. Bu hamilelikte doktorum riske atmadı tekrar kanama yaşama dedi progestan başladı hamilelik başından beri
kamisss papatyaseverrrrr yok yok ben de bu zamana kadar her hafta doktora gidiyordum zaten ayda bir böyle olunca hiç ihmal etmiyorum ama hiç bir sıkıntı yok diyorlar hapı ben de günde 4 defa kullanıyorum iğnesini de gün aşırıydı şimdi yine her gün vurulmaya başladım 5. haftamdan beri böyleyim ama çok şükür bebişimiz gayet iyi
elifkcl kamisss yani bence de ama her gebelik her bünye her bebek farklı diyorlar yani bir insanın bir gebeliğin bile diğerinden farklı olabiliyor bebek iyiyse her şey yolundaysa sıkıntı etme kendine önemli olan bebişin sağlığı 🥰
elifkcl kamisss bu arada yorumları okudum evet benim bebeğim de erkek alakası varmı bilmiyorum ama benim de duyduğuma göre erkek bebekler de daha çok kanama durumları görülüyormuş
berenn34 kamisss erkek bebeklerde genellikle bu kanamayı görüyorlar ama bir sorun yoksa problem etme ağrı vs başka bsy olursa tekrar doktoruna danışırsın çevremdeki bilgilere göre erkek bebek kanama yapıyormuş allh sağlıkla kucağına versin isteyen herkese nasip etsin inşallah