Aybars20 mevsimmbhr hamileyim canııımm şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥳🥳🥳🥳 325 değerim şimdi aradım görüştüm hemşire acil doktoruna söyledi doktor pazartesi kadın doğuma görün dedi takip için. Sarısı senin başına inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
yazgulkurt Aybars20 gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada dua edermisin bı sağlıklı bı şekide kızım olmasını çok istiyorum
Aybars20 mevsimmbhr darısı tez vakitte sana olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻😘😘😘 bol bol dua edicem sana ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
mevsimmbhr Aybars20 inşallah canm Allahım razı olsun Vallahı kendımmıs gıbı sevındım sağlıkla kucağına al ınsallah 🥹🥹🙏🏻💕
Aybars20 yazgulkurt amiiin canım Allah razı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻tabi ederim canım benim Allah seni de sevindirsin hayırlı zamanda tez vakitte gönlünce bir evladın olsun 🙏🏻😘😘❤️❤️
selindalin Masal777 bunu dediginizde dpo kacti acaba bende bugun dpo 12 varla yok arasi cizgi varmi yokmu karar veremedigim bir sonuc aldim bu markadan da sizde o yok gibi ciktiginda dpo neydi🌸
Masal777 mevsimmbhr bu benim güneş altında tütüm oyile göründü ilk saniye de değişik iz gibi çıkmıştı
Masal777 mevsimmbhr yarin bida yap canım test gördüm yarin daha net olması lazım daha önce testlerde pek bişey yoktu benim
mevsimmbhr Masal777 gördün mı canm 2 gün sonra tekrarlıcam ınsallah vardır hayırlısı neyse o olur ınsallah 🙏🏻
Masal777 mevsimmbhr gördüm canım çizgi inşallah vardır benim çizgide yakın hatalı çıkmadı şimdi akdar bana