birumut_ Kızlar bu mide bulantısı ne zaman başlıyor şuan 4+4 5 deyim yeni öğrendim mide bulantım var affedersiniz kusma yok sadece midem çalkalanıyor ve tansiyonum sürekli oynuyor 8/5 8/4 önceki kaybettiğim gebelikte hiç kusma vs yoktu:( çok erken depil mi ? Yada bu haftalarda başlayan var mı ? Korkuyorum bişey olacak diye
zuzu_59 birumut_ Ben de vardı hatta hamileliğimi böyle öğrendim. Betan yükseldiği için vücudunun böyle tepki vermesi normal olabiliyor yani dediğim gibi bende de olmuştu ve şu an 15.haftadayım. Şükür ki bir şey yok bebişimde🥺👶
kps birumut_ tansiyonun çok düşük bulantı o yüzden. Tuzlu ayran iç ayaklarını da çift yastıkla kaldır başın düz olsun. Öyle istirahat et.
elifgck birumut_ ilk gebeliğimde 4+5 gibi başlamıştı bir iki gün içinde baya artmıştı. Genelde 5-6 hafta civarı başlıyor diyorlar ama daha erken başlayanlar da oluyor
sevvallgrgnn 5+3’üm çok şükür daha başlamadı,bende sadece aşırı göğüs hassasiyeti,hafif kasık krampları,ve çok fazla duygusallık var herşeye ağlıyorum😅
kubimom Kişiden kişiye göre değişir bence çünkü bazısını hiç bulantısı olmuyor hamilelik boyunca bazısını 9 ay bazısının ilk 3 ay benim tam 6. Haftada başladı şuan 15+ 4 deyim hala kusuyorum ama sıklığı azaldı
gocicim kubimom bende 6 dayim kusmaya basladim nabcam ne etcem hic bilmiorim galete cubuk kraker yiodum smdi onlarda kusturucak gbi oluo cok asiri calkalanio midem nabmam lazim ilac falan da kullanmak istemiorum ama su bile icemiorum
kps birumut_ ahahha benimde tansiyonum hep düşüktü ve mide bulantısı yaşıyordum düzelince geçiyordu dene bunu hemde stabil tutabildiğin kadar tutarsın
meryyyy_1010 Hergün midem bulanıyor hazımsız günlerce böyle 8. Haftadayım ve yoruldum artık mide bulantısından kussam rahatlıycam o da yok
zhdecviii birumut_ ben 6 haftalık oldugumda mide bulantısı başladı sabahtan akşama kadar bişey yiyemiyordum sigara içen biriyim sigara kokusundan tiksindim bıraktım iyi ki bıraktım korkuyordum bırakamazsam içmeye devam edersem diye suan 10 haftalıyız ara ara mide bulantısı oluyor azalma var gibi mide bulantı hapı kullanıyorum arada gece de 2 3 gibi kalkıp tuzlu kreker çubuk yiyorum midemi hafifletsin diye.