beyzzii Ben hafif koyulaşma görmeye başladığım gün ard arda üç gün yaptım canm, en son bu şekilde gözüktü asla tam koyu görmedim, şuan 5 haftalık hamileyim😘
rozdemirq beyzzii canım bende 5+5 ama henüz keseyi görmedim sen gördün mü acaba yada kontrole ne zaman gidilir sen gittin mi
beyzzii rozdemirq ben iki gün önce gittim vajinal ultrasonda gözüktü kese, ama daha çok küçğk dedi 5.6mm haftaya cuma tekrar bakalım dedi büyğmüşmğ diye , kalp atışı için 3 hafta var gibi daha dedi
beyzzii ecee21 eğer eşinnin bir sıkıntısı yoksa cnım o şekilde yapmanı tavsiye ederim ben tamamen koyuyu göremedim çünkü, kkaçırmaktanda korkuyordum, tam koyu olmadan ertesi gün tamamen açığa döndü benim, iyiki değerlendirmişin dedim
rozdemirq beyzzii evet bende tam 5 haftalıkken gittim ultrasonda çıkmadı işte tam 6 olsun gideceğim Altan izin vermedim
ecee21 Dün ilişki oldu bugün ovulasyon koyulaşti napym kizlar dünle birlikte ucgun mu yoksa bugün boş sonrası ucgun ustustemi
merveedal ecee21 bence hiç atlama her gün üst üste ilişkiye gir çünkü pik olmasa da pike yakın test ben hamıle kaldıgım ay öyle yapmıştım üst üste her gün
Bebininannesi_ rozdemirq Altan bakmadığı için gözükmemiştir ben 4+5 de Altan bakınca keseyi gördük yarın 6 haftalık olacak tekrardan kontrolümüz var insallah kalp atışını duyarız
ecee21 beyzzii işte dün ilişki oldu ama bugün koyulaşti ucgun daha olsa dortgun ustuste olacak e ikigun yapsam ya zamana denk gelmese of ne zor iş eşimde ileri hareket sorunu var
beyzzii ecee21 ama muhtemelen yarın pik yapar gibi, bide stres yapma zaten 72 saat içşnde canlı kalabilir yani dün yaptığınız bile tutabilir, bugğnde dene bence
Pinkoloji ecee21 büyük ihtimalle çatladı canım. Bu gece değerlendirmediyseniz bile sabahı değerlendirin bence. Yumurtanın çatlama sonrası yaşama süresi 12-24 saatmiş. Benimki de senin teste benzer, bugünü es geçtim ben.
mlkpc Kızlar ben bi koyuluk gördüm gibi ama çok değil 30 31 falan ama bana pik değil diyolar ben genede 31 değerlendim yapmaya devam ediyorum çok koyu görürsem diye ama bilmiyorum ya