Mervetpll Pelinsu96 Kocaeli İzmit Benim Zonguldak’a geldim ama üniden yakın arkadaşım orada oturuyor güzel memleket 😇
Minigiminannesi Mervetpll vur anam vur bende yapmak istiyorum ay yemiyosun karnin kucuk vay efendjm senin gibj hamile yok 😂🤨😏
EbruIrmak Mervetpll Amin canım şaka bi yana Allah yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 😇😍
Elininanasi Mervetpll abla ben 18 haftalik hamileyim.bu gun doktora gutdim doktor 290 qram soyledi.boyuda 20 sm.normalmidi acaba?
Mervetpll Elininanasi canım bebekler biraz hızlı kilo alıyor ben 18 haftalıkken 450 gr falandı bebiş suan 25+4 800 olmıştur yediklerimizin önemi büyük 🙏🏻
Mervetpll Meriipella1 afiyet bal şeker olsun biz içimizi ferah tutalım yeter birde şu hamişleri rahat bıraksınlar aaaa zaten bizim zorluklarımız bize Yetiyor 😃💙😆
Elininanasi Mervetpll ben oyle cok yemiyorumda dogrusu en cok muz yiyorum.doktor kilo ve boyu 19-20 haftalik dedi.2 hafta onde gidiyo.ultrasion oyle gosderdi
Mervetpll Elininanasi maşallah doktorun ekstra birsey görmediyse hiç tedirgin olma 🙏🏻 Sağlıkla gelsin dünyay