DiLanerhn Mervetpll canm neaşaka ya ben kilo kilo cilek yiyorum ya bunlar bahtıl inanç canının ne isterse ye ya
dml33 Mervetpll her yedigimiz zararlii leke yapar sunu yapar diyip duruyolar valla yiyorm elliyorm bi cigere karsi korktm ona ellemedm yemedm gerisini hersey yedim yaptm ete degmeyen bile var bn degmek ne demek nerdeyse çiğ yicem 😄😄
Mervetpll dml33 hahahahhaha bende bir ciğerden korktum onun haricinde ayvası çileği yedim ha birde nar var onuda kaşıkla ah biz Hamişlere yaptıkları eziyet 😃🤢😁
Mervetpll GulsahMulayim insanlık hali illa akıldan çıkarken elimle yediğimde bir yerimi kaşımısımdır düşüncesi işte Allah bilir sağlıkla kusursuz gelsin yeter 💙🙏🏻
GulsahMulayim Mervetpll tabi canım olabilir illa kı. İnsanlık hali, ben birazcık da insanın kalbi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Allahım gönlümüze göre versin, iyi düşünelim iyi olsun 🥰🤗
lilamom Mervetpll tamam canimda boyle her batil insnc her soyleme takilirsan o hamilelik biter mi Allah askina rahat ol bosver
lilamom Mervetpll hamilelikte dogurduktan sonra insanlar bir suru hurafe batil inanc sayicak herkes baska bisey dicek her kafadan bi ses cikcak kulagini tika herseye inanma kendin arastir, doktoruna sor. Yoksa isin icinden cikamayiz valla
Selinnnce Mervetpll surekli cilek yiyorum hicte neremi elledim diye dikkat etmedim. Batil inanclara cok inanmak istemiyorum cnku
Hulyarsln Mervetpll üç gündür çilek yiyorum ve böyle birşeye inanmıyorum açıkçası,sıkmayın canınızı hiçbirşey olmaz..
ikinciprensimgeliyor Mervetpll ilk oglumda her hafta ciger yedim.dogradim elledim.cok sukur bise olmadi.cilek de yemistim.boyle hurafelere inanmayin🤷🏻♀️
A_S_K Mervetpll kilo kilo yiyorum inanmayın lütfen şöyle hurafelere benim akrabalarım hep çilek yedi ciğer yiyede oldu hiç bir yerinde leke olmayan süt gibi çocuklar çıktı ortaya saçmalıktan başka birley değil 😁
Mervetpll A_S_K hahah süt gibi 😁😆 öyle de insanı ister istemez sürüklüyorlar ilke böyle şeylere teşekkür ederim artık umeum değil kasa kasa elimle yerim 😁