SedaMeric Bebişlerinizin sağlık durumları nasıl Inşallah herşey iyidir 😊 boyları kiloları iyi mi doktorunuz neler söylüyor ve haftanızla birlikte kaç kg ve kaç cm olduğunuzu yazarsanız sevinirim 😍
Cnkglsn SedaMeric 29+5 de kontrole gittik 2100 gr 44 cm dedi 15 gün önden gidiyoruz iri olcak sanırım 😕
Bet0142 Cnkglsn maşallah çok iyi kılosu rabbım kavustursun en azından kılo nedenıyle kuveste kalmazlar
Tubahacik Cnkglsn merhaba aynıyız sanırım sizle 2 gün büyüksünüz ne yiyip içiyorsunuz benimkide 1 hafta önce 1.400 kg 33cm dedi doktor bide birazcık aşagıya inmış canım çok sıkın ne tüketiyorsunuz gün içinde
Ayazayaz 29+5 günlüğüz dün gittik suyumuz sınırda çıktı 😔 1.433 gram bende 1.60 boyunda 60 kilo oldum 5 kilo aldım şimdiye kadar sen kaç haftalıksın ?
ozgeoznur Dün 28+6 idim Dr gittik boyunu söylemedi ama 1150 gr her şey normal dedi sizin yorumlara baktım benim oğluş zayıf galiba ☺
Tugbax68 Şuan 29+ 3 en son 26haftada gittim 1100 gramda boy aklımda değil şuan şükür sorunumuz yok ama ara ara nefes darlığı çekiyorum 9 kilo aldım
gulsahbaydemir SedaMeric 28+1 haftalık boyu 37 cm 1.165 kilosu da. Çok şükür hiç bir sıkıntımız yok şuan da 🙏😊
Hulyalp SedaMeric normalde 23+5 iz bugun ama ultrasonda biri 24+6 766gr digeri 25+0 783gr cikti. Ikiside 20 kusur cm uzunlugundalar. Biri kiz biri erkek 🤗
Ayazayaz Htc70 havuç suyu 3,4 tane yumurta beyazı haşlanmış bide 2,5 litre su iç dedi hastamda denedim gerçekten çoğalabilir dedi
Ayazayaz SedaMeric havuç suyu vE 3,4 yumurta beyazı ye 2,5 litre su iç haftaya gel bakalım dedi inşallah düzelir 🙏 aksini düşünmek istemiyorum 😔 ama yinede hazırlığımı yapıyorum ne olur ne olmaz