esma1213 1melekannesi3858 şu an 8 haftadayım daha önce bir kaybım olmuştu o zaman demişti 11 haftada serklaj olucam
1melekannesi3858 esma1213 hayırlısı ile olun inşallah 11 haftada yapılması baya iyi bana geç bile kaldılar 14+5 de yapmışlardı şükür dikisim.iyi ama daha erken atılsa dahada iyiydi sağlıkla vaktinde kucağınıza alın
esma1213 1melekannesi3858 daha önce ki 18 haftada kayıp olmuştu bu sefer doktorum ne kadar erken o kadar iyi senin açından demişti siz serklajdan sonra kaç gün kaldınız ve genel anestezimiydi ne kadar sürüyor birde
1melekannesi3858 esma1213 genel anestezi altında yaptılar bana normalde devlette hep spinal yapıyorlarmış ama bana genel yaptı doktorum ve sadece o gün kaldım ertesi gün taburcu oldum sorunum da olmadı şükür elhamdülillah işlem de çok sürmüyor 30 dakika felan sadece
1melekannesi3858 esma1213 rica ederim canım ne demek önemli dgil sağlıkla kolaylıkla atlatirsiniz inşallah süreci Allah’ım sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza almanizi nasip etsin ❤️🤲
esma1213 1melekannesi3858 amin teşekkür ederim sizinde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla🥰
5228 Gamze-06 inşallah canım ya yatmaya pek fırsatım olmuyor kızım 5 yaşında ailem herkes findik peşinde ben malesef tekim bilmiyorum valla Allah yardımcım olsun
Gamze-06 ARYa143 çatı muayenesinin doğumu tetiklediğini düşünüyorum erken doğum riski olan hastalarda. Kaç kişide denk geldim muayeneden sonra kanaması olan sancı başlayan doğum süreci başlayan. Riskli gebelere keşke daha geç yapsalar serklajı açınca minimum zaten 5 cm açıklık oluyor genelde
ARYa143 Gamze-06 benim serklajım alınmadı, sancı başlayınca alacak drum.. Bi çok kişide doğumu tetiklediği görülüyo ama ben ssvd gebesiyim kuzucuk erken doğum riskin senin için bi yerde de avantaj dedi dr bana o yüzden erken yapılıyo