zehra0619 Kızlar adetim 2 3 gün gecikti kan verdim 2 saat önce betam 7.41 çıkmış nasıl sizce haftama göre çok düşük geldi bana uygulamaya göre şuan 4+4 üm
hunilii zehra0619 geç döllenme olabilir 2 günde bir kan vererek artışı takip et, ateş varsa mutlaka bir doktora danış bol bol su iç dinlen
gamzeakarsu17 zehra0619 doktora gitmelisiniz değer düşük ne konuşsak tahmin olur havada kalır sabredin pazartesi doktora gidin
sevvallgrgnn Henüz çok yeni olduğu veya geç döllenme yaşandığı için değer bu seviye olabilir. İki gün sonra kan testini tekrarlayıp artışa bakman gerekir. Ateşin için de dinlen bol sıvı tüket, artarsa doktora danış. İnşallah güzel haberler alırsın🙏🏻
zehra0619 sevvallgrgnn sevvallgrgnn Benimde geldi aklıma geç döllenme umarım ondandır pazartesi tekrar kan vericem bakalım şuan acilden verdim pazartesi poliklinikte vercem
zehra0619 hunilii ateş ve kas ağrımdan dolayı hiç iştahım yok bişey yiyip içemiyorum dün çok kötüydüm mecbur Parol attım ama hiç elim varmıyor
hunilii zehra0619 parol sorun değil de dinlenin işte iştahını yoksa da biraz çorba falan içmeye çalışın
zehra0619 Kızlar sonucu doktora gösterdim pozitif dedi çok başında olduğun için bu seviyede çıkmış olabilir dedi ama eve geldim ve lekelenmem olduğunu gördüm şimdi korktum ya