pamuksekeer temmuzonbir sağlıkla gelsin bizimde son 30 gün 40 haftadan baz alırsak kıyafeti de ne güzel maşallah sağlıcakla giysin inşallah vaktinde
temmuzonbir Mrvll çok teşekkür ederim, sizde sağlıkla kucağınıza alın inşAllah 💓 aynı zamanlarda kavuşacağız 🥺
Mrvll temmuzonbir Ay evet aynı zamanlarda dogacaklar 💙💖Benım ıkıncı gebelık. Oğlum var 4,5 yaşında. Normal doğumdu 38+2 de. Bakalım bu bebiş nasıl olacak ınsallah yine süreç aynı ilerler🙏🏻 sizin ilk mi?
temmuzonbir zuzu_59 aminnn, çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🩵 çok severek almıştım ikisinide 🥺☺️
temmuzonbir pamuksekeer aminn Allah razı olsun, sende sağlıkla kavuş inşAllah canım 🩵 bişey kalmamış bebeli günlere ☺️
vanilyalibuse temmuzonbir OYYYY MAŞAALLAHH SUBHANALLAHH 💙🥹✨ sağlıkla sıhhatle gelsin yakışıklımıızzz 🐣🙏🏻🫂💙
temmuzonbir vanilyalibuse canımmmm 🩵 Allah razı olsun bitanem prensesimiz de sağlıkla gelsin inşAllahh 💓💐🫂
vanilyalibuse temmuzonbir bayıldım vallahii çookk tatlı, oğlum olsaydı ben de almak isterdim net 😍😍❤️❤️
Meral_63 temmuzonbir ay kıyafetleri çok tatlı 🥹💙 maşallah sağ Salim kucağına alırsın inşallah bacım rabbim bana gonulmden geçen erkek bebişi inşallah nasip eder
temmuzonbir Meral_63 dimi ya çok tatlışlar 🥺🩵 aminn çok sağol canım Rabbim gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşAllah bacım ❤️