cicekligunler2332 Kizlar yerleri silcem parke benim , siz nasil siliyorsunuz boyle iz kalmasin istiyorum hemen toz kapmasin , Ve tül perde ve güneşliklerinizi neyle yıkıyorsunuz hangi ayarda ,, Lekelenmis gunesliklerim piril piril olsun istiyorum
minigim038 cicekligunler2332 perdeleri çamaşır sodasi, deterjan ve Arap sabunu koyarak yıkıyorum en son yumuşatıcı koyuyorum tertemiz oluyor. Camları bebek şampuanı ve çok az sirke ile siliyorum Yerleri de asperox yüzey temizleyici ile siliyorum
sudee13 cicekligunler2332 cicekligunler2332 perdende en düşük devir 30 derecede yıka sıvı deterjan mutlaka ben perdeyi atarken biraz soda birazda Arap sabunu döküp çalıştırıyorum en sonda yumuşatıcı
hunilii cicekligunler2332 perdeleri akşamdan sök büyük bir leğen ya da evinde varsa küvete falan çamaşır sodası Arap sabunuyla birlikte suya yatır sabah kalkınca önce durulama ayarında sonra varsa perde ayarında yoksa 40 derecede 800 devirde 1.5 saatlik bir programda yıka, yıkarken beyazlar için çamaşır deterjanı koyabilirsin ya da yine soda ve Arap sabunu koyabilirsin, yumuşatıcı kullanıyorsan çok az koy tertemiz olur. Yerler için ben bingonun yüzey temizleyicisini kullanıyorum ama biraz yapışkan his bırakıyor asperoxun yüzey temizleyicisini deneyeceğim bir de
miramoms_ cicekligunler2332 yerleri Arap sabunu sirke ile sil çok az yumuşatıcı dökebilirsin katman oluşturuyormuş perdeleri de arap sabunu ve soda ile yıkayabilirsin toz alırken sirke bulaşık parlatıcısı ve içine yüzey temizleyici döküyorum
cicekligunler2332 minigim038 asperoxum bitti malesef, dirke arap sabunu nasil olur acaba ve camasir sodasi deterjan arap sabununu hangi esnalarda koyuyorsun deterjan gozunemi hepsi
minigim038 cicekligunler2332 evet hepsini deterjan gözüne koyup çalıştırıyorum, devirim en düşük 400, perde programım yok sentetik 40 derecede yıkıyorum. Program bittikten sonra yumuşatıcı ekleyip durulama modunda çalıştırıyorum
cicekligunler2332 sudee13 sıkma devri ne olmali peki peki soda arap sabunu nereye koyuyorsun deterjan gozunemi toz deterjanla camasir sodasini karistirsam koysam olurmu ki acaba
sudee13 cicekligunler2332 cicekligunler2332 ikisini karıştırma ben direk perdeyi yerleştirdiğimde üstüne katıyorum su aldığı için hemen aktifkesiyo en düşük devir perde ayarın varsa zaten o ayarlıyor devri benim yükseğe ayarlıyor ben 400 e falan alıyorum devri . Yerleri silerken sirke kullanırım birazda pembe axperos misler gibi olur . Perdelere ekstra durulama yapamıyorum hassas programda yıkanıyor zaten perdelerimde hassas biraz çift aşamayı kendi perdemde gerekli bulmuyorum zaman açısından da tasarruf
Ebrarin_annesiiii0623 cicekligunler2332 vallahi herşeyde Arap sabunu kullanıorm desem yeridir cnm sadece cam ve aynaları dalin şampuanla siliorm geri kalan ev silmeden tül pardede Arap sabunu toz deterjan ve yumuşatıcı yıkıorm