nur0107 Kizlarrrr 15.haftadayim 17 haftaliga ulasinca kadin dogumdan randevu aldim detayli ultrason icin devlet hastanesinden bu surec nasil isliyor evim uzak yakin olan devlet hastanesinden randevu aldim kontrol icin surec nasil isliyor 2 hafta sonra randevu aldim 17+2yken kontrol edicek doktor beni
yldzz01 nur0107 devletde kadın doğuma gidiyorsunuz onlar yesil alan aciyor size sonrasinda sizde perinatoloji bolumune randevu aliyorsunuz 20. Ve 24. Hafta arasinda bakiliyor
cuteregina nur0107 kadın doğum size yeşil alan açacak sizde mhrs üzerinden perinatolojiden randevu alıyorsunuz Ama biraz geç kalmışsınız genelde 10.haftada falan yeşil alan açılıyor randevu bulmak çok zor çünkü Sizin detaylı için maks 7 haftanız olacak umarım bulursunuz
minik_kelebek3 nur0107 yani biraz erken almışsınız belki doktor bakmayabilir yada baktıktan sonra tekrar çağırabilir sizi
nur0107 yldzz01 mhrs den hergun bakiyor muyum perinatolojiden randevu varmi diye yoksa onlar mi gun veriyor bana
yldzz01 nur0107 detayli icin erken ama siz normal muayene olucaksiniz o haftada yesil alan acicaklar ki siz detayli icin randevu alasiniz anca bulursunuz randevude detayliya
elvandmrc Bende 18 haftalığım kontrole gittiğimde yeşil alan açtıklarını söylediler ama hangi hastanede olduğunu söylemediler acaba nereden öğrenebilirim,gittiğim hastanede yapılmadığını söyledi doktor,devlet hastanesine gidiyorum
cuteregina elvandmrc her hastane için geçerli bu yeşil alan istediğiniz hastaneden alabilirsiniz mhrs üzerinden
elvandmrc cuteregina öyle mi çok sevindim bende birkaç gündür bunu düşünüyordum nasıl öğreneceğim acaba diye,çok teşekkür ederim ☺️
elvandmrc nur0107 hayır yeşil alan açılmamış randevu oluşturamadım o yüzden tekrar hastane ile görüşeceğim