bebiigg Arkadaşlar merhaba bu sabah 2 ayrı markadan test yaptım biri novatchk biri duratest ikisi de bu şekilde çıktı adetime 4 gün var ve Pcosum var adetlerim düzensiz olur bazen kan vermeye gideyim mi ![ https://mutluresim.com/images/2026/09/05/eF1m10.jpeg]
bebiigg 23 aylık bir oğlum var şimdi uyuttum onu hemen bi kan vermeye gidicegim teşekkür ederim kızlar
bebiigg Helmom geçen ay days Doctor yalancı pozitif verdi o yüzden kan vermeden emin olamıyorum gerçi o çok silik bi cizgiydi bunlar baya belirgin
babyman bebiigg 3 gün sonra tekrar ver istersen canım zaten 2 katına falan çıkması gerekiyor hayırlı olsun bende pcosum 2 yıl bekledim hamdolsun bana da nasip oldu 4 tane test yapmıştım heyecandan 😀
havvakoskaa1 bebiigg merhaba benimde regli tarihim bugün normalde test yaptım pozitif çıktı yarın bende gidip kan vericem tam netleştirmek için 25 aylık bi kızım var benimde çok şaşırdımm
bebiigg babyman ahahahaha bende şimdi kan verene kadar 3 tane yaptım 😂😂 Benımde bi oğlum var peş peşe olsun istedim 2 yaşına 3 ay var oğlumun Pcos olduğu için acele ettim biraz ileride sorun olur gebe kalamazsam oğlum tek çocuk kalmasın diye 🥲
bebiigg incim3 erken gebelik testi yapabilme şansın varsa bi de onu dene varsa hemen sonuç verir zaten