annesininkuzusu5 Gebeligim normal ilerliyor eğer herşey yolunda giderse 38+3 sezeryan günü erken mi sizce yoksa normal mi biraz kafam karışık doktora ona göre söyleyecegim ikinci dogumum bu sancım suyum gelmeden bitsin istiyorum ilk dogum travmatik olunca
bebek_annesiii annesininkuzusu5 İyi bir hafta da doktor tarihi sizin seçiminize mi bıraktı ben 39 haftalık olmasını tercih ederdim.
gamzeakarsu17 annesininkuzusu5 benimde ilk doğumum zordu sonu sezaryenle bitti 37+2den sonra günün doluyor uygun bir gün alırız dedi sizin doktor daha çok tutuyormuş
annesininkuzusu5 bebek_annesiii yok daha gitmedim doktora sadece sorucam ama ben de 39 beklemek isterdim sadece birşey yaşamadan olsun bitsin istiyorum birde ikinci dogum oldugundan daha erken olabilir diye düşünüyorum oğlumda 39a girince sancım gelmişti
annesininkuzusu5 gamzeakarsu17 Kilosuna göre aslında karar vermek gerekir heralde sizinki şu an kaç kilo birde doktor daha gün vermedi bana
bebek_annesiii annesininkuzusu5 Canım zaten sancın da olsa suyun da gelse normal olmicaksın neden bu kadar tedirgin ediyorsun kendini sancın mı tuttu suyun mu geldi gideceksin alıcaklae sezeryana. İkinci sezeryanımı beklerken 37 haftalıkken 39 a gün verdi şehir hastanesi o tarihe kadar ne sancı geldi ne de suyum ama ilk gebelikte suyum gelmişti sadece
annesininkuzusu5 bebek_annesiii dogru canım ama işte stressiz sakince kucagıma almak istiyorum Allahın izniyle çünkü ilk çocugumda 2 gün sancı çekip açılmam olmamıştı öylelikle sezeryan olmuştum o yüzden sessiz sakin çıkıp olup gelmek istiyorum
gamzeakarsu17 annesininkuzusu5 28+3te 1165 gramdı şuan 30a girdik.bana daha 7 haftalıkken 38de alırız demişlerdi en son gittiğimdede 28ekimden sonra alırız dedi 37+2 ye denk geliyor ama 29 ekim tatilleri haftasonu falan birleşecek 2 3 kasımı isteyeceğim haftasonu herşey aksıyor
bebek_annesiii annesininkuzusu5 Sende haklısın canım sen kendini daha iyi bilirsin. Doktor da herşey yolunda derse istediğin bi zamanda ol ozaman sezeryanını sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻
annesininkuzusu5 gamzeakarsu17 inşallah saglıkla kucagına alırsınız siz de ben de 36 haftalıgım 38+3 cumaya denk geliyo 4-5 ise haftasonuna haftasonu nasıl olur bilmiyorum o yüzden 3 daha mantıklı sanki