sevgihalilyalpur iyi günler hamiş dostlar. 25 haftalık kızıma hamileyim. iki haftadan beri müthiş bir kaburga batması oluyo sağ göğsümün altı çürüyo sanki bazen mideme ve sol tarafada geçio. gecede uyutmuyo kız bebeklerde kaburga batması ağrısı oluyomu yoksa başka bi sorun olabilirmii😥
Mrv133 sevgihalilyalpur herkeste oluyor canım genelde ben 37 haftalığım iki hafta öncesine kadar devam ediyordu şimdi yok şükür aşağı indi sanırım ondan 24haftamda başlamıştı herlade bendede
sevgihalilyalpur Mrv133 senindemi kız canım Mrv133 senindemi kız kuzum doktra sordunmu peki bn bazen dayanamayacak gibiyim randevümede bi hafta var.
Sirrlfehva Bizimde kız bazen ittiriyor :) ama kramp seklindeyse magnezyun ve kalsiyum eksikliginden oluyor genelde maden suyu, süt,yogurt sık tüketin benim bu şekilde geçti ama doktorada söyleyin yinede
sevgihalilyalpur Sirrlfehva randevüye kadar dayanırsam eğer canım. senin ağrın nasıl olıuo kramp gibi değil hiç resmn kemik saplanıo 😫
Mrv133 sevgihalilyalpur ayaklarımorda demişti bana yatardım sürekli yatınca geçiyo otrmak zulüm olurdu
Sirrlfehva sevgihalilyalpur evet o bebek ittirdiginde oluyor pozisyon degiştirince rahatlayabilirsin bazen hiç bir şey fayda etmiyor :/