nobodyyss arkadaşlar bu haftalar arası erken detaylı ultrason oldunuz mu daha önce riskli gebelik geçirmiş kişilere doktorların önerdiğini gördüm ama ben de o kategoride olmama rağmen 17. haftadan sonra dediler
burcuusu nobodyyss merhaba ben detaylı ultrasona 2 kez girmistim oglumda. 12 haftalikken ve 20 haftalikken. Herhangi bir sorun olmamasına ragmen doktorum 2 kez girdiriyoruz klinigimizdeki hastalarimiza yakin takip icin demisti. İstanbuldaysaniz mukkemmel bir doktor onerebilirim detaylı ultrason icin.ilk oğlumda emre beye gitmistim simdi tekrar hamileyim deyatli ultrason zamaninda insallah yine emre beye gidecegim mersinden istanbula☺️
nobodyyss Ozoooo ilk gebeliğimde bebeğim hipoplastik sol kalp hastasıydı ve doğumdan sonra vefat etti o yüzden bu hamileliğimde daha dikkat ediyoruz 13. haftada doktor kalbi detaylı göremiyorum diyince endişelendik
zeysev Daha önce bir kaybım var riskli gruptayım perinotoloji takıplı gidiyorum dün detaylı olarak bakıldı rahım ağzı ölçümleri serkialj kısalıgı sorunu yaşayanlarda erken başlıyor malesef perinotoglar bu konuda biraz daha sıkı türüyorlar işi
nobodyyss burcuusu yok istanbulda değilim aslında gittiğim hastane de özel hastane ama nedense önermediler bana bu haftalarda detaylıyı