kader_00_ minik_s 16 haftalıksın ve cinsiyeti öğrenemedin mi daha 🤔 Forum kısmına basınca üst köşede 3 çizgi var oraya tıkla resim yükle var ona bas adımları takip et daha sonra resmi ekleyince altta link çıkacak onu kopyala hemen yanında kopyala yazıyor ztn daha sonra getir buraya yapıştır merakla bekliyorum 😀
ayse1000 minik_s benim ki de 15 haftalık yine göstermedi bacakları hep kapalı bır ay sonraya kaldık yine . Üçüncü ayda öğrenenlerin yanında ben sanırım beşinci ayda öğrenebilicem
kader_00_ minik_s 3. Resimde ki o uzun görüntü bacak arası 🥲 ve kız bebek gibi duruyor sağlıkla gelsin
minik_s Çok teşekkür ederim 🥰 Nerden anlaşılıyor acaba Resme bakıp hiçbir anlam çıkaramadık eşimle. İki oğlum var inşallah dediğiniz gibi sağlıklı tatlı mı tatlı bir kızımız olur 🤲🏻☺️
Ayglvlkn zuzu_59 nedemek sorun tabi ewet o değer erkek oluyo 50 üstüyse kız ama bilimsel değil merak gideriyor sadece tutmayanlarda warmış çünkü ama benm çpcuklarımda tutttu
Ayglvlkn zuzu_59 Merak ediyoruz haaliyle çewredende birsürü yorum geliyo kendimizi hazırlamak bence en güzeli.gönlünüze göre olsun su gibi doğum diliyorum
Ayglvlkn minik_s ikili testte free beta hcg değeri yazıyo 50 nin altında erkek üzerinde kız olarak yorumlanıyor.ondan sordum
zuzu_59 Ayglvlkn amin inşallah 🙏 Çok merak ediyorum bir ton kıyafet almak istiyorum ama boşa giderse yazık olur alamıyorum 🥺
Ayglvlkn hurremsultann_ benim 2 oğlum war ikisinde de değer 33 lerde çıktı yanlış hatırlamıyosam bende tuttu kuzenimin 3 bebesinde de tuttu.
hurremsultann_ Ayglvlkn valla doğruysa bende de tutuyo 😁 biz nerdeyse cinsiyeti daha yeni öğrendik 20 haftalığız perinatologlar bile kız dedi devlette ki erkek dedi bitek özel doktorum kız dedi 14 haftalıkken
hurremsultann_ Ayglvlkn benimde 12 çıkmış hiç birinde yaptırmayıp bunda yaptırmıştım🤷🏻♀️ bunu bayadır biliyorum 50 nın altı erkek diye ama doktor 14 haftalık kız diyince hurafe diye düşünmüştüm