zehraclk0 Yarın 24 haftalık oluyoruz iki gündür hareketi yok denecek kadar az normal mi ya endişelenmeye başlıyorum artık serklajlıyım bir de korkuyorum bir şey mi oldu acaba diye
gamzeakarsu17 zehraclk0 yeri değişmiştir yatınca vurmuyor mu bacaklarını toplayıp oturuncada kızması lazım sıkıştır biraz
Nzisty zehraclk0 bende 24 üm hareketi azalmış ama tatlı şeyler yesem karnımı dürtsem bacaklarımı toplasam anında vuruyor herhalde uyuyor diyorum bende bu sabah baya aktifti ama durdu
deletedmom0913 zehraclk0 o haftalarda pek hatırlamıyorum ama ufak ufak 28den sonra hareketleri bi tık yavaslıyor bebek büyüdüğü için içerde sıkısmaya baslıyor istediği gibi hareket edemiyor sadece yer değiştirince hissediyordum bide hıçkırınca
zehraclk0 cuteregina Evet onu da düşündüm ama normalde kıpır kıpır sürekli hareket ediyordu iki gündür yok denecek kadar az dünden beridir de hiç yok
zehraclk0 Nzisty Aynen dürtsem hareket ederdi hemen uzandigim zaman kıpır kıpırdı dünden beri hiç hareketi yok o yüzden korktum
Nzisty zehraclk0 vişne suyu alıp iç şeftali ye çok tembel bunlar yha 2 gün önceye kadar içimde döndüğü dışardan belliydi dün hiç hareket etmedi zaten kahve de içebilirsin gece 1 de eşim vişne suyu almaya gitti içip uzandım yavaştan hareket etti uyuyorlar bence malum çok yoruluyorlar 😂😂