Denizz44 Kızlar son durumunuz ne 26 Ağustosta transfer oldum pazartesi günü kan verecem regl ağrıları dışında belirtim yok sizler nasılsınız
Seymatrkay Denizz44 Adet gününüzse olur o çok normal. O bir belirti değil zaten. Herkes de olabilecek bir durum. Ama onun dışında hiçbir belirti olmaz. Gebe kalsanız bile..
Denizz44 zeynaa16 benimde bugün adet günüm umarım tutunma ağrıları yaşıyoruzdur bebişler bizimledir 🤲🤍
Denizz44 zeynaa16 hayır doktorum izin vermedi 12. Güne kadar bende yapmıyorum varsa bile gereksiz strese girmem
zeynaa16 Denizz44 bende yapmayacaktım bizle aynı gün transfer olan yapmış silik çıkmış gaza geldim negatif gördüm
gunes2313 24 ağustosta transfer oldumm pozitif sonuç aldım 4 gün önce son emriyomdu Transferimdi sıfır umutluydum 😬🥹
Miniminibirler gunes2313 hayırlı olsun canım diğerlerinden farklı herhangi bir protokol uyguladı mı doktorun. Ve sen de farklı ne yaptın evde? Yoksa herseyi aynı yapıp kısmet mi oldu:)
Denizz44 gunes2313 Bende 26 ağustosta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum yarın kan verecem aşırı heyecanlıyım umaırım güzel haberler alırım 🤲
gunes2313 Miniminibirler Miniminibirler farklı hiç bişey yapmadım hatta kesin olmadı diyerek temizlik bile yaptım rahat hareket ediyordum ama ilk iki transferimde 2 yıldır düzenli gittiğim doktor hazırladı beni tüp bebek doktoru değildi transferi başka doktor yapıyordu ama beni hazırlayan kendi doktorumdu estrofem kullandım ilkinde olmadı ikincide yumurta çatlattı olmadı üçüncüde bıkmıştım artık doktora güvenmiyordum transfer yapan doktora görüneyim bu sefer o hazırlasın dedim beni ve sadece yumurtlamamı bekledik ilaç falan kullanmadım ve doğal bi şekilde hamilelik oldu diyebilirim ama daha yeni kese görmedim bu hafta gidicem bakalım inş görürüz Miniminibirler
Gkce18 gunes2313 canım ilaçsız yumurtlama nasıl oluyor, ilaçsız büyüyenleri yumurtla toplamamı yaptınız tam hakim değilim de konuya bende bu süreçteyim bilgi alabılır mıyım sizden