kadriye3 Benimde ilk gebeliğim 5+2 haftalık daha çok yeni 7. Haftada gidecem ilk ultrason randevuma 👶
annem09 sadece_mom bence en mantıklısı beta hcg 5000 olunca gitmek. O zaman karından ultrasonla görülür.
kadriye3 sevvallgrgnn çok teşekkür ederim seninde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🫶🧿👩🍼
T3_ sevvallgrgnn bende tüp bebek annesiyim transferimin 16.gunu pozitif sonucu gorduk 2 yıldır bu anı bekliyorduk çok şükür oldu pazartesi bebeğimin kesesini görmeye gideceğiz
sevvallgrgnn Kızlar bir de benim ileri seviye artık yani alerjim var,normalde alerhi ilacı içerim her akşam çünkü gözlerim şişiyor kızarıyor burnum tıkanıyor hapşırıyorum krizlik😅 şimdi ilaç falan da içemiyorum çok zor geçicek galiba 🫣
sadece_mom sevvallgrgnn bende alerjiye bağlı ürtiker var doktorum günde 1 tane alersete izin vermisti
tavananna sevvallgrgnn niye gitmediniz ki 5. Haftada zaten kese görülürdü ilacınızı da sorardınız muhtemelen kullanırdınız da, ayrıca folik asite başlamış olmanız gerekir umarım kullanıyorsunuzdur. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.
zynpkrd sevvallgrgnn ben 5+4 de keseyi ve yolk kesesini gördüm sonra ki haftada kalp atışını duydum yani kalp atışını hemen duyamayabilirsiniz endişelenmeyin kese görülür. Hayırlı olsun inşallah 🥰
sevvallgrgnn zynpkrd kalp atışı için zaten erken onu hemen duymam sanırım ama keseyi görmek bile mutlu eder şuan için ya🥰
sevvallgrgnn sadece_mom ben daha hiç gitmedim doktora kafama göre korktum kullandığım alerji ilacı dozu falanda yüksek,şuan bile çok tıkalıyım burun spreysiz zaten yaşayamıyorum gibi yani🥲
ozzgeediyebirii sevvallgrgnn Merhaba Hayırlı olsun 😍 benimde son adet 31Temmuz bende perşembe günü gitmeyi planlıyorum. En son perşembe günü beta teslim 900çıkmıştı benimde
yildizmotherrr miramoms_ aynı sayılırız benimde 27 Nisan ama ben daha aşı olmadım bide merak ettim cinsiyeti öğrendiniz mi
miramoms_ yildizmotherrr evet kız bebişşşş bir sonraki ay yine aşı olcam aşı olun mutlaka bebeği ve anneyi koruyo
muttluanne sevvallgrgnn benimde 30 Temmuz son adetim 🤭 bende iki Kere kan verdim çarşamba günü 822 çıktı betam. 9 Eylül de dr kontrolüm var inşallah her şey yolundadır hem keseyi görüp hemde kalp atışını duyarım tebrikler 🎊
yildizmotherrr miramoms_ hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah benim bir türlü belli olmadı cinsiyeti bir kız dediler bir erkek dediler en son da dün gittim bacağının arasında kordon var dedi doktor yine göremedi yani aşı da olucam mutlaka
esabinaali sevvallgrgnn evet yaa herkes bisey diyo sunu yasiycan bu olucak die falan. Insan qarip oluyo Koku hassasiyetin falan varmi?