merv00 bbrak korkma Rabbim yaşatmasın ben evlendiğim gibi hamile kaldım . Düşükten sonra da 7 ay sonra hamile kaldım işte . Tabi bu süreçte pcos var dediler takviye falan kullandım
bbrak merv00 bende canım pcos vardı takviye kullandım ama eminim bu sefer çok güzel geçecek hiç korkma 🤍
vanilyalibuse bbrak ben ilk defa keseyi 4. haftada görmüştüm diğer kontrolde direkt kalp atışı duyuldu
merv00 bbrak peki ocean methly nasıl duydun mu folik asit olarak. Bence marka farketmiyor sonuçta önemli olan folik asit olması ben bu markayı kullanıyorum
bbrak merv00 oda güzeldir ben ocean inositol ile hamile kaldım güzel marka bende foldoce kullanıyorum 2 doktora sordum iyi dediler aklında olsunncanım
merv00 bbrak zaten doktora gitsem bunu kullandığımı söylerim . Benim arkadaşım ocean kullanıyor ona da 2 doktor önermiş bende başladım
merv00 bbrak bende Fertinol İnositol kullandım doktor 3 ay kullan hamile kalırsın dedi 1 ay kullandım yenisini alacaktım ki hamile olduğumu öğrendim 😍
sevvallgrgnn vanilyalibuse Amiin,hoşbuldumm çok teşekkür ederim 🫠 maşallah size de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖 bende çarşamba günü gideceğim inşallah güzel geçer🥹
vanilyalibuse sevvallgrgnn amiin inşaallahh çook teşekkür ederim 💕🥹 ay inşaallah güzel haberlerini bekliyoruzz 💖✨
bbrak merv00 doktor kese güzel Yolk oluşmuş ben bi sorun görmüyorum dedi ama ben çok telaşlıyım kızdı hatta bana stres yaptığım için kötüyü çağırma dedi
merv00 bbrak bence de hiç stres yapma güzel bir hamilelik olur . Ben hiç stres yapmıyorum Rabbim neyi nasip etmişse onu görecem