merv00 leylaannesi peki folik asit kullanıyor musun ben doktora gitmedim ama ocean methly kullanıyorum zararı olmaz değil mi
edasevinc leylaannesi benimde ikinci gebeliğim aslında ama çok erken öğrendim 🤭 duramadım gittim doktorada. Şimdi bi ay sonraya çağırdı. İlaçlarımı vs düzenleyip verdi. Bu hamileliğimde tiroid çıktı. İlkinde gebelik şekeri. Bunda gebelik tiroidi ☺️
firi 30 Temmuz benim son adet görme tarihim yani 5 hafta 3 günlük ikinci bebeğim olacak asiri heyecanliyim ben Hollanda’da olduğum için burda kurallar farkli 7 haftalikta ilk randevu 21 eylüle randevum var ozaman 7+1 oluyor galiba
beyzanursari_ Lodoss benim doktorum ilk haftalarda vajinal ultrasona almayacağını söyledi 10. Haftaya girdim kaç kez gittim vajinal ultrasona almıyor karından bakıyor ki kilomda var yani riske atamam ben dedi
annem09 bebekisteyen benim de geçen perşembe 1089 çıktı. Muayene için ayın 14’ünü beklemeyi düşünüyorum.🥰🐣
sevvallgrgnn aysegulahmet123 çook teşekkür ederiim,2 kere kan verdim onda da yükselme olunca doktorda daha gerek yok demişti damarlarımda çok ince alırken mahvoluyorum😅 sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım💖
aysegulahmet123 sevvallgrgnn amin inşallah buraya 9 ay sonra güzel şeyler yazmak da nasip olsun 🙏🏻🙏🏻💙
sevvallgrgnn nksushico Aaa çok geçmiş olsun canım,yok danışmadan öyle bir şey olmaz zaten bu süreçte şuan,sende kendine çok dikkat et sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
firi mlkhamide kontrol 7+1 basliyor sonra ayda 1 kere acil bir durumu olduğunda sen arayip söylüyorsun son aylarda 2 haftaya 1 yada haftada 1 böyle ilerliyor